Benkő szerint mindig hibátlan feneke volt

Détár Enikő, a meztelen lantos táncosa

Benkő Dániel egy generáció lantművésze volt - A sztár valaha a Színművészetin tanított és olyan gyönyörű táncosai voltak, mint Détár Enikő.

Képekben a csinos színésznő-műsorvezető, Détár Enikő képgaléria

2009.04.15 06:45rtlbulvar.hu

Benkő Dániel egy generációnak lantművész volt, egy újabbnak pedig az a mindenre elszánt celeb, aki nem röstell levetkőzni, pornót újítani, nők fenekét és mellét megformázni.

Pedig Benkő Dániel valaha a Színművészeti Egyetem – akkor még főiskola – gitártanára volt, osztályának naplójában pedig olyan nevek szerepeltek, mint Hámori Ildikó, Lukács Sándor, Eszenyi Enikő vagy Kaszás Attila.

– Én annyira vén vagyok, hogy jártam együtt haknizni Latabár Kálmánnal és Váradi Hédivel. Halála előtt két nappal együtt voltam Latinovics Zoltánnal, és álltam egy színpadon Agárdi Gáborral és Bessenyei Ferenccel – mondta Benkő Dániel az RTL Bulvárnak.

A lantos akkor tanított a színművészetin, amikor még Várkonyi Zoltán volt a rektor. Felidézte, hogyan mutatta meg Eszenyi Enikőnek az első tangólépéseket, vagy hogy milyen lelkes tanítvány volt Détár Enikő.

A két Enci többször adott elő táncos produkciót Benkő zenéjére, és azokra az exkluzív bulikra is magával vitte őket, melyeket ebben az időben rendszeresen szervezett.

– Détár Enikőnek mindig is hibátlanul kerek, gyönyörű feneke volt. Azért mondom múlt időben, mert mostanában nem láttam, pedig szívesen megmintáztam volna őt is, amikor a dzsungellányok popsiját festettem le – tette hozzá kajánul mosolyogva Benkő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.