Sorozatszínészt csinálnak Hajdú Péter nejéből?

Sarka Kata a tv2-n akar sztár lenni

Noha valamikor modellként szerzett hírnevet magának, az utóbbi években Sarka Kata titulusa inkább "Hajdú Péter felesége". Ez most megváltozhat: a tv2 sorozatában bukkan fel sok más sztár társaságában.

2011.05.05 11:29ma.hu

Sarka Kata hamarosan kiléphet ismert műsorvezető férje árnyékából és saját jogon is öregbítheti hírnevét, mégpedig színészi tehetségének megcsillogtatásával. Az Új Ász információi szerint ugyanis a tv2 népszerű főműsoridős sorozatát hamarosan új arcokkal frissítik fel, Sarka Kata mellett találkozhatnak a nézők Orosz Barbarával, Szeleczky Dáviddal és Váczi Gergővel, sőt, a Megasztár5 nagy szerelmespárja, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András is megjelenik a Jóban Rosszban című teleregényben.

Fotó: tv2 / Frizbi

A tv2 egyelőre nem árult el részleteket arra vonatkozóan, hogy az új arcoknak mi lesz a pontos szerepük a történet alakulásában, de Sarka Kata kimondottan örül a megkeresésnek, hisz bevallotta: már 16 évesen szeretett volna bekerülni a csapatba, de akkor hiába jelentkezett szereplőnek.

Ami azonban késik, az nem múlik, így ha pár évvel később, de Sarka Kata álma teljesülhet, sőt: ezúttal nem ő kopogtatott az ajtón, hanem a sorozat szerkesztői keresték meg az ajánlattal. Ezt ő boldogan el is fogadta, így végre belülről nézheti meg, milyen az élet Csillagkúton.

Az első jelenetek felvételekor örömmel tapasztalta, hogy nincs egyedül: Orosz Barbival annyira közeli barátnők, hogy a leánybúcsúját is a vagány színésznő szervezte, Szabó Zsófival pedig az életben már közeli barátok, most a sorozatban is ilyen kapcsolatban lesznek egymással - olvasható a bulvárlapban.

Még több hír Sarka Katáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.