Nincs féltékenység Hajdú Péterék közt

Videó! - "Ne szóljunk Petinek" - Sarka Kata fenekét fogdosták!

Nem árt vigyázni, amikor az ember valamilyen zsúfolt összejövetelen van: bármelyik pillanatban belemarkolhatnak vadidegenek is a nők fenekébe. Sarka Katát nem izgatta fel mégse.

2011.03.17 10:29tabu.tv

Az esti celebes rendezvényeken mindig történik valami izgi. A legutóbbi ilyen eseményen például Sarka Kata alsó fertályával szeretett volna valaki közelebbről megismerkedni, csak azt nem lehet tudni, hogy ki.

"Itt álltam, beszélgettem valakivel és egyszercsak valaki megfogta a fenekem... azt hittem, hogy a beszélgetőtársam volt, meg is kérdeztem tőle, ezen pedig jól meg is sértődött. Nem tudom ki volt az, de inkább hagyjuk is. Petit ne avassuk be ebbe a dologba, jobb ez így!" - nevet fel a tabutv.hu videójában Hajdú Péter gyermekeinek anyja, aki szerint egyébként a féltékenység nincs jelen túl dominánsan a kapcsolatukban.

"Peti már nem féltékeny típus és nálam is elmúlt ez a dolog. A kapcsolat elején ez még tök izgalmas, de mostmár nem foglalkozunk ezzel. Egyszer egy újság főszerkesztője nyomult rá a Petire. Ott ültem mellette és tőlem két méterre kérte Őt a lány arra, hogy hagyjon el engem érte...

19 évesen ezt nem tudtam kezelni és magamban őrlődtem, de most ráborítanám az asztalt a delikvensre!
" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Hajdú-Sarka Kata.

Szerinte férje sokkal kulturáltabban kezelne egy hasonló szituációt. "Annak idején a Kész átverésben volt egy hasonló helyzet, Peti ott jól kezelte a dolgot, de nem vagyok benne biztos, hogy egy életszerűbb helyzetben is ugyanígy lenne." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a sztáranyuka.

Még több hír Sarka Katáról IDE kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.