Sarka Katáék lánya csak nevet, ha rászólnak

Ő a bohóc otthon - Hajdú Péternek sosem volt igazi apja

Sikerült megvalósítania álmát: létrehozta az ország legnagyobb talkshow-ját, kétszeres apuka lett, és házasságát Sarka Katával is igyekszik a lehető legboldogabbá tenni.

2010.12.23 11:40Fotó: tv2.hu

Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetője tavaly azt nyilatkozta, szeretné az ország legnagyobb talkshow-ját megcsinálni. Minden jel szerint ez sikerült neki.

Magyarország első számű bulvár beszélgetős műsora lett ugyanis az övé, ezt nemcsak a nézettségi adatok támasztják alá, de azok a vendégek is, akik szerepeltek nála. Így például a Modern Talking sztárja, Thomas Anders, Haddaway, vagy a hamarosan érkező Roger Moore. Mindent megtesznek a szórakoztatásért, és reméli, még az 500-ik adását is megéri a show - fogalmazott Hajdú Péter a Star magazinban.

A műsorvezetőt, aki maga is családos ember, nem ritkán nagyon meghatják a műsorban szereplők történetei. Mint mondja, többször elsírta magát ebben az évben. Choli Daróczi József például a fia, Daróczi Dávid temetése napján volt a műsor felvételén, de vállalta a beszélgetést, és utána a stáb vitte ki a temetőbe. Komár László Fiam című dalával készültek, akkor elsírta magát.

Amikor Lacika szülei jártak nála, akik steril szobára gyűjtöttek beteg gyermeküknek, szintén könnyekig meghatotta Pétert. Az adás után másnap megvolt a steril szobára való 1 millió forint. De szegény kisfiú azóta meghalt - mesélte a műsorvezető a Star magazinban.

A Frizbiben járt, iszapkatasztrófa sújtotta kolontári család sorsa is mélyen megérintette, akiknek végül egy vállalkozó felajánlotta, hogy felépíti a házukat. Hajdú Péter büszke mindarra, amit a műsorral elértek.

A műsorvezető úgy véli, ő jó apa. Mindent megtesz a gyermekeiért, imádják őt. A szereposztás azonban normálisan működik náluk, felesége, Sarka Kata van otthon velük, ő vezeti a háztartást, de segít neki bébiszitter és takarítónő is. Nagy a ház, a két gyerek sok teendőt ad, és Katának még új is a szerep.

A szüleikre is támaszkodhatnak szerencsére, de a dolgok oroszlánrészét Kata viszi. Ő, Péter otthon a "bohóc" szerepét tölti be, és mindig ő fürdet. A gyerekek állandóan játszani akarnak vele, vagy ha valami kellemetlen dolog történik, a kislánya őt hívja, hogy majd ő "megmenti". Ő viszi bölcsődébe Noémit, ad a gyerekeknek enni, ha kell besegít, de inkább felesége jobbkeze - fogalmazott a Star-ban Hajdú Péter.

Péter szigorúnak tartja magát, de ezt egy 3-4 hónapos gyerekkel nem lehet, Noémi pedig nagyon eleven. Nehéz őt nevelni, ha rászólnak, csak nevet. A bölcsődében azt ajánlották, találjanak ki egy sarkot, vagy lépcsőt büntetési pontként, és ma már észreveszik, hogy ha elhangzik a "lépcsőre fogsz ülni", a kislány már meggondolja, megteszi-e, amire készül. Dehát ő maga is ilyen eleven gyerek volt - mondta a Star magazinban a műsorvezető.

Hajdú Péter elárulta, Katával kettesben is szerveznek programokat. Egy héten kétszer jön hozzájuk egy bébiszitter, olyankor tudnak együtt elmenni valahova. Rendezvényre, moziba, színházba, egy vacsorára. Karácsony után Ausztriába is kimennek kicsit, szilveszterezni, a gyerekek nélkül. Legfeljebb négy napról lehet szó, de szükség van néha a kikapcsolódásra.

Egy pszichiáter barátjuk szerint egyébként azok a házasságok mennek tönkre, ahol a gyerekek annyira előtérbe kerülnek, hogy a pár két tagjának már semmi ideje nincs egymásra. Katával elgondolkodtak ezen, és igyekeznek kettőjükre is időt szakítani - mondta Péter a Star magazinban.

A sztár szerint nem jó, ha az ember úgy él, hogy "lutri" az egész élete. Kellenek apró titkok az ember életében, ahogy Verebes István mondta, mert ha teljesen kiszolgáltatja magát az ember a másiknak, akkor nem lesz semmi, ami 10 év múlva is érdekelné. Kata szülei nem váltak el, az övéi viszont igen. Nem szeretné, ha saját gyermekeik is elvált szülők csemetéiként nőnének fel.

Anyukája mindent megtett, hogy ő jó körülmények között éljen, neveledjen, megállapodásuk alapján az édesapja még gyermektartást sem fizetett. Az életéből hiányzott egy apa, anyjának köszönhet mindent. Van apja, szereti is, de bármi baj történt, sosem hívta fel és ma sem teszi meg.

Nem akarja, hogy saját gyermekeinek is át kelljen élnie ilyesmit, azért dolgozni is kell, hogy egy pár együtt maradjon - fogalmazott a Frizbi műsorvezetője a Star magazinban.

Hajdú Péter örül, hogy kirúgták

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.