Képen nyomták Hajdút

Hajdú Péter képében landolt a torta

Egy óriási torta díszelgett Hajdú Péter arcán, miután a Frizbi legutóbbi felvételén Majka és Rákóczi Feri az új műsoruk stílusát akarták szemléltetni.

2010.10.07 14:29ma.hu / STOP

Nem értékelte a poént Hajdú Péter, pedig Majoros Péter, azaz Majka és Rákóczi Feri csak azt szerették volna érzékeltetni, milyen bolondságokra számíthat az, aki elfogadja a felkérést az új műsorukba.

Az Ezek megőrültek! című shownak ugyanis épp az a lényege, hogy a celebek különféle vicces szituációkba keverednek, a két műsorvezető kifejtette, hogy kedvenc feladattípusa például a tojáskvíz, ami abban különbözik a hagyományos kvízjátékoktól, hogy nem az asztalon lévő nyomógombbal kell jelezni, ha valaki tudja a helyes választ, hanem a fején kell széttörnie egy tojást.

Mondhatnánk: a műsorvezető szerepében könnyen nagylegény az ember, de Majka elárulta Hajdúnak, hogy megfelelő összegért cserébe még ő is bevállalta volna a vicces feladatokat.

A kérdező azonban ezúttal nem az ózdi rapper és társa volt, hanem Hajdú Péter, aki a tőle már megszokott szurkálós stílusban „kóstolgatta” a fiúkat, többször beszólt Majkának, akinél akkor szakadt el a cérna, mikor aktuális barátnője került szóba.

Először csak leparasztozta a Frizbi műsorvezetőjét, ám Hajdú nem fogta vissza magát, így hát Majka és Rákóczi Feri elszánták magukat a végső csapásra.

Fotó: STOP / Fülöp Máté

A műsor sztárvendégeként várakozó Robert de Nirora hivatkozva előkerült egy gyönyörűen elkészített Esterházy torta, a két mókás kedvű fiatal megkérte Hajdút, hogy adja át majd a nevükben a világsztárnak, ám a tortát váratlanul nem az asztalra tették le, hanem belecsapták Hajdú képébe.

A megdöbbent riporter először megszólalni sem tudott, nemcsak a döbbenet, de a nagy mennyiségű krém miatt se, ám ami az első sokk után elhagyta a száját, azt nem szokás még újságcikkben sem idézni.

Hogy ebből a tv2 meghagyott-e valamit és mennyit, vagy egy huszáros vágással reklámszünettel folytatódik-e a sugárzás és Hajdú lemosakodva, új frizurával és öltönyben tér vissza, hogy illően fogadja Robert de Nirot, ez csak vasárnap este derül ki, de az előzetes azt súgja: érdemes lesz nézni a Frizbi eheti adását!

Gurulva fogy Hajdú Péter

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.