Kemény feladatok után édes lazítás - más pénzéből

Hajdúék számlájára iszogatott Majka és Sipos Peti

A szezonnyitó NévShowR forgatásán kapott megterhelő feladatokat Majka és Sipos Péter - az ózdi rapper és az Irigy Hónaljmirigy-sztár szekeret húzott, matracos evezésben versenyzett, és tortát is díszített.

2010.09.06 12:29ma.hu - Fotó: mindenkilapja - Kiskegyed

Utóbbi Majkának nagyon ment, hiszen ez az eredeti szakmája. A kocsihúzásban is jeleskedtek, még az sem okozott gondot, hogy Majka esetében a kéziféket is behúzták. Sipos Peti szimpatikusnak találta a rappert, a nap végén együtt lazítottak. Volt egy kis piálás is - vallotta be Majka, főleg úgy, hogy Hajdú Péterék fizettek mindent. Ittak is rendesen - nevetett az ózdi sztár - adta hírül a Napi Ász.


Fotó: Kiskegyed

Az egykor a Való Világban ismertté vált rapper nem egy lazítós életmódot folytat, sőt, túlzásba is viszi a pörgést. Nemrég bevallotta, tisztában van azzal, hasonló tempót diktál, mint Stohl András - aki májusban újabb közlekedési balesetet okozott.

Majkának problémája van a szívével, de mint júliusban elmondta, mostanában nincsenek tünetei. Évente kell kontrollra járnia, egyébként jól érzi magát.

Sajnos, a dohányzással még mindig hadilábon áll, elmondása szerint nem érzi magát elég erősnek a leszokáshoz.

Majka volt nemrég az Édesnégyes celebszereplője, aki párt keresett - a műsor munkálatai közben azonban váratlanul nagyon rosszul lett. Mentőt kellett hozzá hívni, és ezúttal nem a szíve, hanem egy, farokcsontján nőtt gennyes kitüremkedés okozott gondot. A sztárt kórházban kellett ellátni, műtétre szorult...

Milyen Majka ideálja, a tökéletes nő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.