Majdnem rosszul lett a szülőszobán Kata párja

Oxigénmaszkot kellett adni Hajdú Péterre!

A napokban világra jött Sarka Kata és párja második gyermeke, a kispapa pedig ezúttal is benn volt a szülésnél, amíg lehetett - kis híján rosszul lett.

2010.08.21 16:08ma.hu - Fotó: habostorta

A kis Dávid csütörtökön reggel született meg - Hajdú Péter párja, Sarka Kata az utóbbi időben már nagyon nehezen viselte terhességét, hiszen vesebántalmai mellett fogával is küzdött. Péter szerint dícséret és tisztelet illeti Katát, azért, amit az elmúlt két hétben átélt.

Hónapok óta vesepangása van, bölcsességfoga pedig elkezdte nyomni az egyik állkapocs-ideget, és szájzárat kapott. A fogorvos azt mondta: Kata bölcsességfogát ki kell vésni, a nőgyógyász viszont féltette a kismamát a művelettől szülés előtt.

De az időt sem lehetett húzni, nehogy a begennyesedő fog miatt a baba is fertőzést kapjon. Csütörtökön ezért világra segítették a kisfiút. Péter benn volt a szülésnél, de egy pillanat volt, amikor csaknem rosszul lett, és amikor Kata oxigént kapott, neki is felajánlották: ráfért - árulta el Hajdú Péter a Napi Ászban.

Sarka Kata mostmár kaphat fájdalomcsillapítót a fogára is, de a műtétet csak hat hét múlva végezhetik el rajta. Ő és a baba jól vannak, várhatóan a jövő hét elején térhetnek haza - adta hírül a Napi Ász.

Hajdúék második gyermeke csütörtök reggel 8 óra 59-kor jött a világra. A sztárpárnak már van egy lánya, a most másfél éves Noémi. Mivel elmagyarázták neki, hogy kistestvére fog születni, már izgatottan várta a nagy eseményt.

Kata és Péter remélik, hogy miután kislányuk a kisebb gyermekekkel is kedves, mindig megsimogatja, megöleli őket, nem kell majd nagyon küzdeni a testvéri féltékenységgel.

Sarka Kata februárban jelentette be második terhességét, amely okozott némi meglepetést ilyen hamar az első baba után. Péterrel ugyanis sokáig gondolkodtak azon, mikor érkezzen a második gyermek, és eltérő véleményen voltak.

A szép modell ragaszkodott hozzá, hogy a két baba között kicsi legyen a korkülönbség, mert gyakorló szülőktől hallotta, hogy akkor a szülőknek is könnyebb a dolga. De Péter ellenezte, hogy ilyen hamar vállaljanak második csemetét.

Később, terhessége alatt Kata is rájött, hogy talán elhamarkodták a dolgot. Nehezebb volt babát várni úgy, hogy közben másfél éves lánya után is szaladgálnia kellett. Most azonban teljes a család boldogsága.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.