"Jelenlegi feleség"-nek nevezték Sarka Katát

Botrány adásban - Hajdú Péter beszólt: Robi, egy kicsit bekaphatod!

Olyat mondott Kárász Róbert a Mokkában hétfő reggel, ami kiverte a biztosítékot a Hajdú-Sarka házaspárnál, így a tegnap reggeli adásban Péter revansot vett.

2010.08.25 07:35ma.hu - Fotó: habostorta

Meghökkent Sarka Kata, amikor hétfőn reggel Kárász Róbert a telefonos megszólalását így harangozta be a Mokkában: a vonal túlsó végén pedig Sarka Kata, Hajdú Péter jelenlegi felesége, a kis Dávid édesanyja. A modell keményen reagált, megjegyezve, kedves Robitól, hogy a jelenlegi feleségnek titulálta. S noha Kárász Róbert bocsánatot kért Katától az egyik újságban, Hajdú Péter nem hagyta szó nélkül a dolgot, amikor tegnap vele készített telefonos interjút Robi.

Hajdú úgy fogalmazott: jól telt a napjuk, de még azért a tegnapi Katás interjú kapcsán legszívesebben azt mondaná, "Robi, egy nagyon kicsit bekaphatod, de ezt majd személyesen megbeszéljük". Kárász hirtelen köpni-nyelni nem tudott a döbbenettől, véleménye szerint ez a reakció durvábbra sikerült, mint ahogy ő viccelődött Katával.

Hajdú szerint azonban sértő volt a Katához címzett vicc, különösen hogy a modell a kórházból, háromnapos kisfiuk mellől vállalta, hogy interjút ad Róbertnek - tapintatlanság volt. Péter elmondta: Kárász magából indult ki, de ne vonjon az életük között párhuzamot, főleg úgy, hogy korábban elköltözött a családjától - adta hírül a Napi Ász.

Hajdú Péter és Sarka Kata második gyermeke augusztus 19-én reggel jött a világra. A modell, aki első csemetéjüknél is veseproblémákkal küzdött, ezúttal sem mondhatta könnyűnek terhességét, ezért kemény volt számára az utolsó időszak.

Kislányuk, a másfél éves Noémi után most fiuk született, aki a Dávid nevet kapta.

Kata februárban jelentette be, hogy második gyermekét várja, noha a sztárpár ekkor még nem akarta elárulni az édes titkot, de mivel szereplője volt az egyik főzős műsornak, nem akarta megbántani a vendéglátóit azzal, hogy nem fogadja el a kínált alkoholt - el kellett mondania, miért nem ihat.

A páros egyébként korábban nem tudott megegyezni azt illetően, mikor vállaljanak második babát. Kata ragaszkodott hozzá, hogy a két gyermek között kicsi legyen a korkülönbség, de Péter nem tartotta jó ötletnek, hogy ilyen hamar vállaljanak második csemetét.

Utólag a szép modell is belátta, nehezebb a terhesség egy kicsi gyerek mellett, ráadásul Noémi sosem volt túl nyugodt természetű.

Kárász Róbertnek két lánya van - a Mokka sztárja azonban januárban elismerte, hogy megcsalta a feleségét, és elköltözött otthonról. Akkor sokan azt hitték, csak futó kapcsolata lehet a 23 éves gyakornok lánnyal, aki iránt Robi érzelmeket táplált.

Mostanra azonban kiderült, hogy a kapcsolat működőképes - Róbert egyébként rajong lányaiértt, és 14 éves Annáért és az ötéves Roziért. Feleségével tizenöt éve éltek házasságban.

Hajdú Péter igyekezett nyugodtnak látszani...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.