Dávid lett a sztárpár gyermeke

Világra jött Hajdú Péter és Sarka Kata kisfia

Már nagyon várták a szülők - Ma reggel megszületett Sarka Kata és Hajdú Péter második gyermeke.

2010.08.19 11:29ma.hu - Fotó: TV2 - RTL Klub

Reggel 8 óra 59-kor világra jött a sztárpár kisfia, aki a Dávid nevet kapta - Sarka Kata és a kicsi is jól vannak, igaz, a modell nagyon elfáradt. Párja, Hajdú Péter mellette volt a szülésnél - adta hírül a Blikk.

A sztárpár kisebbik gyermekét már a nővérke, a másfél éves Noémi is nagyon várta - elmagyarázták neki, mitől olyan nagy édesanyja hasa.

A szülők szerint Noémi a kisebb gyermekeket is mindig megsimogatja, megöleli - remélhetőleg így testvéri féltékenység sem nagyon lesz otthon!

Amikor Sarka Kata legutóbb hallatott magáról, már mindenórás volt.

A csinos modell februárban jelentette be, hogy második gyermekét várja. A pár ekkor még nem akart beszélni róla, de miután Kata részt vett egy főzős műsorban, és alkohollal kínálták, kénytelen volt elmondani, miért utasítja el azt.

Sarka Kata ragaszkodott hozzá, hogy a két gyermek között kicsi legyen a korkülönbség, bár férje ellenezte, hogy ilyen hamar vállaljanak második babát.

Később, terhessége alatt a modell is rájött, nehezebb a várandósság úgy, hogy közben másfél éves lánya után is szaladgálnia kellett. Most azonban egy ideig nem vállalnak gyermeket.

Sarka Katának minden mozdulat fájt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.