Sarka Kata nem elégedett az alakjával

Rubint Réka faragja Hajdú Péter feleségét

Sarka Kata nemrég adott életet második gyermekének, és terhessége alatt hízott néhány kilót. Bár sokat fogyott, alakja még nem tökéletes.

2010.10.16 08:47Kiskegyed

Egy modell azonban nem engedheti meg magának, hogy fölösleges kilók legyenek rajta, így Sarka Kata is ismét formába akarja hozni magát, és ehhez Rubint Rékát hívta segítségül.

Kata és Péter a Nobu étterem megnyitóján - Fotó: Kiskegyed

"Schobert Norbi és Rubint Réka diétájával sikerült lefogynom, de ez sajnos még nem azt jelenti, hogy visszanyertem a régi alakomat. Réka szerint tornáznom kell, és néhány hét múlva kezd majd látszani a változás"- mondta el a Kiskegyednek Kata.

"Benne megbízom, hiszen ő is két gyermek édesanyja, mégis még mindig fantasztikus formában van. Elkezdtük az edzést, remélem újra a régi önmagam leszek"
- bizakodik Hajdú Péter neje.

Családi vita: négymilliótól eshet el Sarka Kata

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.