Fertőzésveszély miatt operálták Hajdú nejét!

Sarka Katát jóformán szülőszobából a műtőbe vitték

Komplikációk léptek fel a kismamánál, miután világra jött Sarka Kata és Hajdú Péter második gyermeke - A modellt fertőzésveszély miatt kellett műteni.

2010.08.30 10:29ma.hu

Szombat délelőtt megműtötték Hajdú Péter feleségét - Sarka Kata és a műsorvezető kisfia a múlt héten jött világra, de Katánál komplikációk léptek fel. A modellt hasi fájdalmak gyötörték, az ultrahangos vizsgálat pedig folyadékot mutatott ki a császármetszés varratainál.

A Napi Ász értesülései szerint egy belső varratot távolítottak el, a fertőzés veszélye ugyanis fennállt - ráadásul mivel Kata szoptat, ez nagy kockázattal járhatott. Hajdú Péter elmondta: neje már hazamehetett a kórházból, és szerencsére jobban érzi magát - adta hírül a Napi Ász.

Augusztus 19-én reggel látta meg a napvilágot Sarka Kata és Hajdú Péter második gyermeke, a kis Dávid - A sztárpár már egy, másfél éves kislánnyal, Noémivel büszkélkedhet. Az első baba is császármetszéssel született, és Katának ugyanolyan problémái voltak a terhesség idején, mint legutóbb.

A várandósság hetedik hónapjában vesemedence-gyulladást kapott. Sokáig feküdnie kellett. Így az orvosok ezúttal még fokozottabban figyeltek az állapotára - igaz, antibiotikumos kezelést kellett kapnia, ennek hatására enyhültek a fájdalmai és görcsei elmúltak.

Sarka Kata szíve szerint most természetes úton szült volna, és mint mondta, nem is szeretne több gyermeket.

Korábban ragaszkodott hozzá, hogy a két csemetéjük között ne legyen nagy a korkülönbség, férje azonban lebeszélte volna arról, hogy ilyen gyorsan második babát vállaljanak.

Mára azonban a csinos modell is belátta, hogy miközben másfél éves kislányukkal is foglalkoznia kellett, sokkal nehezebb volt a terhessége, amire még a betegség is rátett egy lapáttal.

Majdnem elájult Hajdú a szülőszobában

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.