Zokogott, földre vetette magát Noémi

Sarka Kata bevallotta: a lánya tombolt!

Mégsem volt olyan könnyű az első pár hét, mint azt a Hajdú-Sarka páros gondolta - Kisfiuk születését jól fogadta a lányuk, de ami később jött...

2010.09.14 08:29ma.hu . Fotó: Tabu tv - RTL Klub

Mindenkit nagyon meghatott, hogyan fogadta pici öccsét a kis Noémi, amikor Hajdú Péter és Sarka Kata hazavitte Dávidot a kórházból. Simogatta és megpuszilta a kisbabát.

Sajnos azonban nem sokáig tartott az öröm, amint Kata elkezdte volna etetni a kisfiút, Noémi akcióba lendült. Beavatkozott, igyekezett volna elvonszolni az édesanyját az öccsétől. Zokogott, és a földre vetette magát! - mesélte döbbenten Sarka Kata, aki hozzátette, a kislányt végül Péter vitte ki magával, hogy ő meg tudja szoptatni a kisöcsit.

Kata elmondta, többen tanácsolták neki, hogy a második baba születése után mindenbe vonja majd be a nagyobbik gyermeket is, de ez nem jött be. Néhány napig mindig Péternek kellett segítenie az etetésnél, mára elérték, hogy Noémi nyugodt marad, ha az öccsével foglalkoznak. Persze, igyekeznek mindent úgy csinálni, hogy a kislány ne gondolja, vele kevesebbet törődnek - adta hírül a Napi Ász.

Sarka Kata és Hajdú Péter második gyermeke augusztus 19-én született meg, az első babához hasonlóan császármetszéssel, noha Kata most legszívesebben természetes úton szült volna.

Sarka Kata Noémivel - Fotó: Kiskegyed

A szép modellnek azonban ugyanúgy veseproblémái voltak a második terhessége alatt, mint az elsőnél: kislánya születése előtt a hetedik hónapban kapott vesemedence-gyulladást, így az orvosok most fokozottan figyeltek a kismama állapotára.

Kata és Péter lánya, Noémi másfél éves, és a páros sokáig gondolkodott azon, mekkora legyen a korkülönbség a két gyermek között. Abban biztosak voltak, hogy szeretnének testvért a lányuknak - ők ugyanis mindketten egykeként nőttek fel.

Nem értettek azonban egyet abban, mennyit várjanak a második babával. Kata a kisebb korkülönbséget pártolta, Péter a nagyobbat. Utólag a modell is belátta, talán várni kellett volna még egy kicsit, hiszen jóval nehezebb volt a terhessége így, hogy közben örökmozgó kislánya után is szaladgálnia kellett.

Sarka Katát egyébként a szülés után műteni is kellett, mivel az ultrahangos vizsgálat folyadékot mutatott ki a császármetszés varratainál és fennállt a fertőzés veszélye.

Hajdú Péter nem felejti el a pillanatot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.