Hajdú feleségét iratok nélkül kapták el a zsaruk

Videóval: Sarka Kata személyi helyett a guglit adta a rendőröknek

A Frizbi Hajdú Péterrel házigazdája nemrég Bécsben kényszerült arra, hogy az internetes kereső segítségével igazolja felesége személyazonosságát.

2010.12.02 18:29tabu.tv

Hajdú Péterék története jó példa arra, hogy a hírességeken gyakran jobban megesik a hatóságok képviselőinek szíve mint az átlagembereken, de azt eddig gondolni sem mertük volna, hogy még külföldön is hatásos a magyar celebség.

"Azt találtam ki Katának névnapja alkalmából, hogy kimentünk Bécsbe vacsorázni, és az egész annyira meglepetés volt, hogy semmilyen iratokkal sem készült a feleségem. Amikor jöttünk visszafelé, akkor megállítottak a rendőrök.

Kérték az iratokat: nálam voltak, nála nem, mert nyilván nem tudta, hogy mi a meglepetése. Mondta a rendőr, hogy mivel külföldön vagyunk, előállítják Katát!
" - meséli a tabutv.hu riporterének Hajdú Péter, aki ezután rövid úton megoldotta a problémát.

"Mondtam, hogy én tudom Őt igazolni, és elővettem a telefonom. Rámentem a google kereső képek oldalára... A rendőrök elvitték az irataimat és a rendőrautóban egy laptopon megnéztek egy csomó képet rólunk.

Ezután visszajöttek mosolyogva és mondták, hogy most elfogadják ezt igazolásnak, de legközelebb azért hozzon magával papírokat, mert elő fogják állítani.
" - adta hírül az internetes sztártévé riportjában a TV2 műsorvezetője, aki a videóban karácsonyi meglepetéseiről is beszél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.