Harmadik baba kellene, terhesség viszont nem

Örökbe fogadna Sarka Kata!

Néhány hónappal ezelőtt jött csupán világra a csinos modell második gyermeke. Sarka Katának és párjának lánya és fia is van már. Az anyuka szülni már nem szeretne, de egy harmadik babáról mégsem mondana le...

2010.11.12 06:40ma.hu - Fotó: Tabu tv - Kiskegyed

Szívesen vállalna még egy babát Sarka Kata, noha kislánya, Noémi még csak másfél éves, fia, Dávid pedig csak pár hónapos.

A szép modell mindig fiatalon szeretett volna anya lenni, a terhességek azonban megviselték Kata szervezetét, hiszen az egyébként is felmerülő nehézségek mellett a veséjével is gondok voltak mindkét esetben.

Kisfiánál könnyebb volt a helyzet, mert nem szedett fel annyi kilót, de az utolsó pár hónap álmatlanul, nehezen telt. Szívesen babázna újra, de a macerás terhességet nem vállalná. Tehát marad az örökbefogadás! Nem konkrét terv még ez, de úgy érzi, ez lenne a legjobb.

Sarka Kata és Hajdú Péter - Fotó: Kiskegyed

Kata szerint párja, Hajdú Péter nagyon jó társ, aki azonban a kislányukkal még "ügyetlenebb" volt, mint most a fiukkal. A modell úgy érzi, férje most érett meg igazán az apaságra.

Sokkal felelősségteljesebben nevel most. Szívből éli át a szülői szerepet, mindenben részt vesz, és amellett, hogy rengeteget dolgozik, igyekszik minden szabad percét a családdal tölteni - mondta el Sarka Kata az Epizód magazinnak.

A csinos anyuka már akkor sem számolhatott felhőtlen terhességgel, amikor kislánya, Noémi megfogant. Kata nem gondolta, hogy a várandósság hetedik hónapjában vesemedence-gyulladást kap.

Sokáig feküdnie kellett, mellette elkapott egy csúnya megfázást az utolsó időszakban, és annak idején még egy zaklató is rendszeresen fejfájást okozott Hajdúéknak, aki leveleket írogatott nekik azzal, hogy meggyőződése, ők földönkívüliek és ezért a gyermekük is az lesz.

Kata második terhességénél fokozottabban figyeltek a kismamára az orvosok, a korábbi tapasztalatok miatt. Antibiotikumos kezelést kapott, ennek hatására enyhültek a görcsei és a fájdalmai. Dolgát azonban nem könnyítette meg, hogy panaszai mellett kislányával is rendszeresen foglalkoznia kellett - mint később mondta, talán várni kellett volna még egy kicsit a második babával.

A modell természetes úton szeretett volna szülni, de ismét császármetszésre került sor. Komplikációk miatt azonban Katát a szülést követően műteni kellett: az ultrahangos vizsgálat folyadékot mutatott ki a császármetszés varratainál.

Sarka Kata feladta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.