Gyerekei hangosnak tartják Hajdú Pétert

Sarka Kata csengőhangot csinált Hajdú "énekéből"

Miközben nyilvánvaló, hogy Hajdú Péternél legfeljebb az igyekezetét lehet értékelni, az énektudását már kevésbé, mégis feleségének ez a legszebb dal, mobilján is őt hallgatja.

Kínosabbnál kínosabb képek a Nagy Duettből képgaléria

2011.04.18 13:29ma.hu

Egy szerelmes feleség számára férjura minden szava isteni hangnak számít, hát még ha énekével próbálja elkápráztatni őt! Ezen a tényen sokszor még az sem változtat, hogy mindenki más csak füldugóval képes elviselni a fent nevezett hitestárs kísérleteit az éneklésre.

Sőt, még akkor is áhítattal hallgatja, ha nemcsak maga a férj ismeri be, hogy hangja éneklés helyett inkább alkalmas egy tűzeset alatt a gyorsabb evakuálásra, de a feleség is egy józanabb pillanatában belátja, hogy ez pontosan így igaz.

Fotó: tv2 (További képek a galériában)

Sarka Kata - merthogy ő ez a bizonyos szerelmes asszony - tehát annyira el van ragadtatva férje Nagy Duett-beli teljesítményétől, hogy lecserélte a telefonja csengőhangját, néhány napja bárki hívja, mindig Hajdú Pétert hallja dalolni.

Pedig hallhatja máskor is eleget: az Új Ásznak elmondta, nagyon sokszor otthon gyakorolnak Zoltán Erikával, aki annyit van náluk, hogy már-már családtagnak számít.

"Egyszerűen imádom" - mondja Sarka Kata a Frizbi műsorvezetőjének "énekéről", hozzátéve, hogy mivel a gyakorlásokat mindig hallani szokta, az adás nem meglepetés számára, inkább plusz élményt ad.

Ráadásul annak ellenére, hogy belátja, "nincs még egy olyan ember, aki ennyire képzetlen lenne" a többi versenyző közt, még sosem gondolt arra, hogy megkérje a dalos pacsirtát varjút, máshol gyakoroljon.

Még több hír Hajdú Péterről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.