Számtanlecke kezdő táblázat összefésülőknek!

Kínos baki a TV2 Nagy Duettjében

Nem vállaltak sokat, mégis belebuktak a TV2 Nagy Duett stábjának matekzsenijei, akik két egyszerű, tízfős táblázatot nem bírtak összesíteni. Claudia és Majka időt is adott a csapatnak, de végül a műsor végéig nem sikerült megbirkózni a feladattal...

Összegyűjtöttük a cikis pillanatokat! >>> képgaléria

2011.04.11 11:27Bencze Áron, ma.hu

És akkor eljött az a kritikus pillanat, amikor másfél óra zenei élmény után a zsűri és a nézők szavazata alapján kialakult két táblázatot összesíteni kellett volna. Együtt szurkolt az ország, hogy egy viszonylag egyszerű képlet alapján (összeadom a két helyezést, elosztom kettővel, majd rangsorolok) végre megtudjuk, hogy Zalatnay Cini duója, vagy éppen Gangxtáék állnak kieső helyen. Hát, jelentjük tisztelettel, nem sikerült! Egy olyan tabella került a képernyőre, amit gyorsan le is kevertek, akkora homály volt. Majka élő adásban ugyan mentegetőzött, hogy vagy háromszor bukott matekból (az sajnos nem derült ki, hogy általános iskolás évei alatt érte-e el ezt a bravúrt, vagy a BME matematika tanszékén), azonban arról nem volt szó, hogy a stáb többi tagja is ugyanazt a szellemi nihilt képviseli…

KATT a képre, tudnak cikisek lenni a sztárok... >>>

Végül megmutatták a szavazók lehetséges nyereményeit, egyenként bevonultak a párosok, sőt, még egy kis ízelítőt is láthattunk az elmúlt tíz dal esszenciájából, a néző pedig türelmesen várta azt a nyomorult kis összefésült táblázatot. De nem jött. Elegánsan túlléptek rajta, hátha az az 1-2 millió néző elfelejti. Hát nem!

Tabella helyett érkezett valami borzalom dal, Szabó Zsófi és Fluor előadásában, ráadásul a tíz versenyző páros úgy rángatózott a "helló, mizu" refrénre, mintha életük bulijában tombolnák át magukat a XXII. századba. De nem, ébresztő! Nehéz elképzelni például, hogy Bereczki Zoli évtizedes Fővárosi Operett Színházas múltjával erre gerjedne. De hát a kereskedelmi csatornánál nem az egyén diktál. Marad a bóvli.
Kár érte, mert maga a műsor értékes, hiszen a fellépők között számtalan kiváló képességű énekes található, és a duettek jó része kifejezetten komoly élménnyel gazdagította a nézőt. Csak az a fránya tabella hiányzott a teljes boldogsághoz. Talán a következő adásban már sikerül megvalósítani az összefésülést, ahogy Claudia definiálta a folyamatot. Várjuk szeretettel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.