Majd' szétrepedt a bőr a kerek domborulatokon

Képekkel! Britney Spears újra a régi? Feszes szexbőrcuccban izzadt egy nightklubban!

A harminchoz közeli egykori tinisztár rég mutatta meg mije van, közel két év után azonban bebizonyította: kerek idomai újra a régiek! A közönség sikoltozásától majdnem leszakadt róla a szexi fekete gönc!

Nézze meg Britney kerek idomait! képgaléria

2011.03.26 13:05ma.hu

Britney Spears-t sokáig kerülte a zenei reflektorfény: családi életét élte otthonában, időnként heves botránnyal fűszerezve, azonban egy igazi popsztár képtelen hosszú ideig lapulva távol maradni a showbiznisztől.

Az énekesnő a 2009-es turnéja óta péntek este lépett először színpadra, mégpedig Las Vegas-ban, a Palms Hotel and Casino éjszakai klubjában, a Rainben. Ha bárki is aggódott volna, hogy mit fog látni a színpadon, kellemesen csalódhatott: Britney-n meg sem látszódnak az utóbbi évek kudarcai és sikertelenségei.

A 29 éves popdíva fekete bőrszerkóban vonult fel, mely jól kihangsúlyozta kerek formáit. Majdhogynem szétfeszítette domborodó idomain a szexi ruhát a közönség sikoltozása, mikor előadta egyik slágergyanús dalát legújabb lemezéről, a Femme Fatale című albumról, mely nemsokára debütál.

KATT a képre a képgaléria megtekintéséhez!

A minikoncertet egy videómontázzsal kezdték, mely eddigi legjobb színpadi pillanatait mutatta be, aztán terepszínű ruhába öltözött táncos hadsereg kíséretében adta elő Hold It Against Me című dalát, amelyet számos további nóta követett.

Britney kifejezetten élvezte, hogy újra a középpontban van, és a közönségénél is sikert arat showjával – amit egyébként az MTV zenei csatorna is közvetített.

A Las Vegas-i koncertet amúgy zártkörű előadásnak szervezték, és a lehető legnagyobb titokban tartották, azonban az énekesnő nem bírt magával, és Twitter oldalán tudatta a világgal fellépési szándékát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.