Spórolni tanul a volt tinisztár

Galériával! - Ciki: Matektanárt fogadott fel Britney Spears

A pénzzel sosem tudott igazán bánni Britney Spears, ezt a részét mindig is édesapjára bízta, ő meg csak énekelt. De most úgy döntött, kezébe veszi az irányítást!

Meghökkentő: Teljesen átlagos, sőt, slampos lett Britney Spears képgaléria

2011.03.24 09:29ma.hu

Az egykori tinisztárnak bő tíz évvel ezelőtt először kicsit, aztán meg teljesen kicsúszott a lába alól a talaj, zűrös ügyeitől volt hangos a sajtó, képtelen volt kontrollálni életét, mígnem apja – egyben menedzsere is – megelégelte a dolgot és gyámság alá helyezte a szőke sztárt.

Britney Spears később különféle terápiáknak köszönhetően többé-kevésbé talpra állt, és annak ellenére, hogy időnként még most is felröppen róla néhány kínos hír, azt lehet mondani, tényleg kezd az élete egyenesbe jönni.

Fotó: Popsugar (A galériában Britney különc öltözködése - KATT a képre!)

Az önálló felnőtt élet új állomásához érkezett Britney most például épp azt vette a fejébe, hogy végre megtanul a pénzzel is bánni, ezért felbérelte a kaliforniai gazdasági egyetem egyik professzorát, hogy matekot tanuljon tőle, meg néhány alapvető gazdasági alapelvet.

Britney egyre inkább affelé halad, hogy ismét saját maga irányíthassa életét” – mondta egy informátor. A tanártól persze nemcsak az egyszeregyet fogja megtanulni, hanem a személyes pénzügyi egyensúly megteremtése és a spórolás mellett szó esik majd az időgazdálkodásról is.

Az oktató azt szeretné, ha Britney az alapvető pénzkezelési elvek mellett megtanulná a legfőbb költségvetési szabályokat is. Ez komoly lépést jelent Britneynek az önmenedzselésben, aki eddig képtelen volt kontrollálni kiadásait.

Ráadásul ezzel bebizonyíthatja a bíróságnak azt is, hogy komolyan gondolja a jó útra térést, már nem kell apjának gyámkodnia felette.

A következő talán egy illemtanár lehetne, aki öltözködni és viselkedni tanítja Britneyt…

Még több hír Britneyről ITT

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.