Ráférne egy "Womanizer"?

Meghökkentő képek: Britney már se nem szexi, se nem szép?

Nem lehet oka panaszra mostanság a pophercegnőnek, Britney Spears élete boldognak tűnik - Külseje azonban arról árulkodik, hogy valami mégsem stimmel teljesen...

Meghökkentő: Teljesen átlagos, sőt, slampos lett Britney Spears képgaléria

2011.01.10 16:29ma.hu - Fotó: Fame

Boldog immár több éve tartó kapcsolatában a menedzserével, Jason Trawick-kel, két kisfiával is annyi időt tölt együtt, amennyit csak szeretne.

Britney Spears mostanában ismerősei szerint is jól érzi magát a bőrében, különös azonban, hogy megjelenésével egyre kevesebbet foglalkozik.

Amikor Britney kicsípi magát...

Nos, tény, az énekesnő sosem a jó ízléséről volt híres, ennél azonban korábban egy kissé igényesebben lépett az utcára.

Britney-t a minap Woodland Hills-en kisebbik fiával, Jayden James-szel a karján, ismerősei körében kapta le egy lesifotós. A popsztár teljesen úgy festett, mint egy átlagos családanya. Mindennapjai is leginkább családi programokkal telnek.

Az énekesnő mára lelki válságán is régen túl van, melyet Kevin Federline-tól - két fia apjától - való válása, és az azt követő jogi csatározás okozott.

Spears kisasszony állítólag ebben az évben ismét visszatérését fontolgatja. Rajongói bizonyára nagyon örülnének, de tény, hogy ehhez először ismét össze kéne kapnia magát.

Britney azt üzente: csókolják meg a seggét a hazugok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.