Az okostojás nullára értékelte Gigi bókját

Gigi: "Alekosz, azt hiszem, ránk férne egy kameramentes óra"

Hiába tett ki magáért Gigi, a villa okostojása azt mondta a kissé rendhagyó bókra, hogy ez egy nagy nulla. Bele kell törődnünk: a gépzsírok nem fognak kifolyni a kamerából...

Éva és Alekosz kecskét adományozott az ovisoknak képgaléria

2011.03.18 12:39ma.hu, fotók: Sajtóklub/Bársony Bence

Különös és némiképp mókás feladatot kaptak a villalakók, miközben a jótékonyság hetén minden gondolatuk a szegény gyerekek segítése körül forog. A gyűjtés közben bókversenyt kellett rendezniük, de nemcsak afféle egyszerű "szép a szemed" és "nem tudok nélküled élni" típusú szövegekkel kellett elnyerniük ellenfelük áhítatát.

A kiírás szerint a bókba az alábbi szavakat is mindenképp bele kellett szőniük a lakóknak: "piramis, gépzsír, kamera, uhu, C-vitamin és trambulin", sorrendtől függetlenül, de nyelvtanilag és értelmileg illeszkedve a szöveg egészéhez.

Éva és Alekosz a nagyszokolyi ovisoknak adta a két kecskét (További képek a galériában)


A feladatismertetés után a lakók lázasan ugrottak neki a bókok megírásának, Alekosz viszont már az uhunál akadályba ütközött, a többieknek kellett felvilágosítaniuk, hogy bagolyról van szó.

Végül mindenki megbirkózott a feladattal, Alekosz Anikót nyűgözte le, igaz, már az első mondatok is kicsapták Évánál a biztosítékot. Az okostojás ugyanis azzal indított, hogy Anikóban olyan női szépséget és bájt fedezett fel, amivel senki más nem rendelkezik a villában – érthető, ha ez a törtető Évának nem esett jól, eddig ugyanis ő volt Alekosz figyelmének szinte kizárólagos élvezője.

A baglyos részt viszont kiválóan megoldotta, nagy derültséget kiváltva ezzel: „Olyan kamerakompatibilis vagy, hogy uhh-u!

Anikóról megtudtuk, hogy lelkét gépzsírral kenegetik, amikor Bécivel töltheti az idejét, apró szépséghiba volt csupán, hogy a fiú eközben az igazi barátnője fotóját szorongatta a kezében.

Amikor viszont Gigire került a sor, hogy elmondja Alekosznak szánt bókját, az okostojás gyorsan lehűtötte az érzelmeket, szerinte nem bókolt a lány, csak egy szöveget kreált a kiadott szavakból, nehezményezte, hogy törökülésben mondta el a dicshimnuszt, és egyáltalán nem érezte úgy, hogy Gigi elkápráztatta őt.

Tulajdonképp illemórát adott a lánynak udvarlásból, utóbb pedig azzal magyarázta a leminősítést, hogy „szakmai kérdésekben” nem ismer pardont.

Giginek tehát be kell érnie ezentúl is Jerzyvel, Alekosz meg lehet, hogy győzött a bókversenyben, de mire megy vele, ha minden lánytól így is elutasítást kap?

Még több hír a ValóVilágból

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.