A magány az Okostojás terepe

Fotókkal! - Főellenség? Alekosz most lendül igazán formába!

Miközben a rajongók többsége sajnálja a magára maradt Alekoszt, édesanyja megnyugodott: végre fia igazán formába lendülhet. Mindig is magányos harcos volt.

Alekosz porig alázta Gombit a ValóVilág párbaján képgaléria

2011.03.01 09:29ma.hu

Már korábban is többen pedzegették, hogy Alekosz kellően karizmatikus egyéniség ahhoz, hogy akár a ValóVilág fődíjára is esélyes legyen, és az események alakulásával a görög származású fiú tényleg napról napra közelebb kerül ehhez a célhoz.

Gombit a szombati párbajon minden eddiginél nagyobb fölénnyel, 71:29 százalékos arányban ütötte ki, ami bebizonyította neki is és a közönségnek is, hogy lassan már nincs is kitől tartania.

A villalakók persze a fölényes győzelemről mindössze annyit tudnak, hogy Alekosz jutott vissza a játékba, de még arányok nélkül is eléggé haragszanak rá, nem véletlen, hogy az okostojás nem árulja el, mennyivel többen szavaztak rá.

A következő hetek viszont biztos, hogy nehezek lesznek, hisz Alekosz a villában már csak Évát tudhatja a barátjának, no meg Anikó volt az, aki visszafogottan, de szintén örült a győzelmének. A többiek részéről biztos, hogy nem számíthat sok önfeledt és boldog pillanatra.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

Összezárva lenni olyanokkal, akik nem szeretnek, mi több, kifejezetten ellenségnek tartanak, közben pedig nem találkozni azokkal, akik közel állnak hozzánk – ez sokaknak rémálom lehetne. De akik azt hinnék, hogy Alekosz a nagy arányú diadal után most összeomlik, az nagyon téved!

Édesanyja az Új Ásznak elmondta, fia mindig is magányos harcos volt, akkor kerül csak igazán elemébe, ha egyedül haladhat előre. Márpedig most már nem kell senkivel egyezséget kötnie, most kezdődik csak az igazi erőfitogtatás.

Az egyetlen potenciális ellenfél az anya szerint Laci lehet, Szandika viszont kimutatta, mennyire kétszínű, és Alekosz nem fog bedőlni a plasztikcica trükkjeinek. A fiúnak tehát a rossz ponthogy jó: a kiközösítéssel még egyengetik is az okostojás útját a végső győzelemhez.

Ha viszont ez így van, nincs több versengés, megszűnt az izgalom – unalomba fordul a ValóVilág? Ettől azért annyira nem félünk, vár még néhány érdekes megmérettetés a villalakókra!

Még több hír Alekoszról ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.