Éva és Szandika a fő vetélytársak

Alekosz lehet a ValóVilág győztese?

Egymaga a rajongók negyedének szimpátiáját élvezi, így jelenleg minden jel arra mutat, hogy Alekosz lesz majd az az egy, aki mindent visz. Édesanyja aggódik érte.

2011.02.09 08:29ma.hu

Minden negyedik betelefonáló ValóVilág-rajongó Alekoszt tartja a kedvencének, legalábbis erre a megállapításra jutott egy rajongói oldal, a különböző felméréseket elemezve.

Mivel a görög származású fiún kívül még másik 9 versenyző küzd a fődíjért, világosan látszik, hogy eléggé elhúzott a mezőnyben, még az összesített listában is közel egyötödét birtokolja a szavazóknak. A népszerűségi lista másik végén Gombi áll, ő mindössze 1,7 százaléknyi szavazatot tudhat magáénak.

Az eredmények vizsgálatakor az oldal készítői a korábbi élő szavazások eredményeit, valamint az internetes találati mutatóit is figyelembe vették egy szakértő elemzői csapat segítségével, különböző szempontok szerint csoportosítva az egyes részeredményeket. Vizsgálták például önmagában a telefonos szavazatokat, összességében a külvilág visszajelzéseit, illetve összevetették ezt azzal a sorrenddel, amelyet a villalakók saját magukról állítottak fel.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A két rangsor közti markáns eltérés jól mutatja, hogy mennyire nem tudják a falakon belül, hogy mi zajlik a külvilágban, ott ugyanis a népszerűségi lista dobogóján álló Alekosz-Szandika-Éva trióból csak Szandika maradt benn az első háromban, de megelőzi őt Béci és Olivér, Alekoszt a társai csak a negyedik helyre sorolták, Éva pedig a középmezőnyben, hatodikként áll.

A szerintük legerősebb Bécit a rajongók mindössze a 8. helyig tudták eljuttatni, és Olivér is csak az 5. legkedveltebb versenyző. A nézők összesített véleményét figyelembe véve tehát ha most lenne a mindent eldöntő végső megmérettetés, Alekosz nem találna valódi ellenfélre, ami miatt viszont édesanyja egy kissé aggódik.

Mint az Új Ásznak elmondta, fia mindvégig önmagát adta, és talán épp ez az őszinteség fogta meg a szavazókat is, ám kétséges, hogy a nagy népszerűséget hogyan tudja kezelni, mennyire fogja megváltoztatni a siker.

Ennek a megválaszolásáig még hosszú időnek kell eltelnie, a villalakókat viszont már erőteljesen foglalkoztatja a ma esti kihívás, amikor Olivér végre eldönti, Bécivel megy-e szombaton párbajozni, ahogy eddig ígérte, vagy még biztosabbra megy, és a nála is gyengébb Jerzyt, illetve Gombit viszi ki magával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.