Féltékeny a villa okostojása?

Erotikus képekkel! Szandika: Alekosz szerelmes Évába!

Kőkemény párbajra készülhetünk szombat este, amikor a Szépfiú és az Okostojás csap össze. A családtagok kemény ellenőrzésre számítanak a legutóbbi rendbontások miatt.

Erotikus fotózás volt a ValóVilág villájában képgaléria

2011.02.25 11:40ma.hu

Semmi sem lesz olyan, mint eddig” – mondta Béci két hete, mielőtt kiment a villából, hogy összecsapjon Olivérrel. Ezt a mondatot most is megismételhetnénk, a változás csak a párbajozók személyében jelentkezik, de ha lehet, most még feszültebb és izgalmasabb párbajra készülhetünk fel.

Olivér távozása után az addig több-kevésbé visszafogott Gombinak nagyon kinyílt a csípája, és hiába van még benn a szintén „főkakasnak” számító Alekosz, Gombi láthatóan megpróbálta átvenni a megüresedett falkavezér-szerepet.

Talán a hirtelen jött önbizalom vezette a kezét akkor is, amikor a zöld kendőt Alekoszra tette, noha választhatott volna olyat is, aki ellen garantálni lehetne a győzelmet. Ezzel a lépésével viszont nemcsak az Okostojást hívta ki maga ellen, de Alekosz széles támogatótáborát is.

Alekosznak van is oka féltékenykedni? (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Alek édesapja, Nagy Tibor az Új Ásznak elárulta, bízik fia győzelmében, a ValóVilág stúdiójában pedig egy húsz fős csapat fogja biztatni a fiatalembert, ám a legutóbbi párbaj után őket már szigorúbban ellenőrzik az eddigi VIP-vendégeknél.

Olivér és Béci párbaján ugyanis a szokottnál erőteljesebb felhangok szűrődtek be a nézőtérről, mint amennyi egy élő adásban elfogadható lett volna, ezért Alekosz apjának már jó előre le kellett adnia azt a 20 névből álló listát, amely a meghívott hozzátartozókat és barátokat tartalmazza.

Hogy ez mennyiben akadályozza majd meg az indulatok elszabadulását, azt nehéz elképzelni, de az apa információi szerint a bejáratnál is szigorúbban ellenőrzik a belépőket, mint amin átestek akár Alekosz Zsófi ellen vívott párbaján, vagy amennyire a két héttel ezelőtti összecsapás nézőit átvizsgálták.

A párbajnak azonban ezúttal is lesz egy másik hatása a „ki marad benn – ki esik ki” kérdésen túl.

Alekosz jó ideje fűzi Évát, aki eddig ellenállt a kitartó ostromoknak, de Szandika szerint a fiú elérte azt a szintet, amikor már egyértelműen szerelemről lehet beszélni. Mással nem tudja magyarázni azt a kirohanást, amivel Éva és Szandi békülésére reagált, és arra, hogy a Törtető lány „visszaköltözött” a Plasztikcicával közös ágyába.

Szerelmes Évába, ezért féltékenyen reagál mindenre, ami vele kapcsolatos” – jelentette ki a nagyszájú lány, és ebből még további konfliktusok is várhatók, hisz Évát kinn továbbra is hűségesen várja az igazi szerelme.

Olvasson még több friss hírt a ValóVilág eseményeiről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.