Milliomos lehet az okostojás

Képek a párbajról: Randisulit nyithat Alekosz?

Az összes nőre rámozdult már, mégis magányosan tölti éjszakáit a villában Alekosz. Egy vállalkozó szerint azonban csajozós technikáit oktatni kellene.

Alekosz porig alázta Gombit a ValóVilág párbaján képgaléria

2011.02.28 10:29ma.hu

A legszínesebb egyéniségnek tartja egy vállalkozó a ValóVilág okostojását, akinek olyan csajozós dumája van, hogy azt tanítani lehetne. Ha pedig már tanítják, miért ne keresnének vele pénzt is? – kereste meg a titokzatos ötletgazda az Új Ászt.

A vállalkozó szellemű férfi mindenképp szeretne valamilyen közös üzletet indítani a hősszerelmessel, igaz, Alekosz egyelőre nem tud a tervekről, amelyek értelmében randisulit nyitnának: a vállalkozó adná a pénzt, a görög srác meg a tudást.

Nagyon magabiztos a fellépése, jó a kommunikációja, emellett ismeri a jó modort, udvarias és az öltözködésre is odafigyel” – fejtegette a mecénás a bulvárlapban.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

Szerinte apró baki csupán, hogy Alekosz mindezek ellenére nem tudott egyetlen nőt sem felszedni a villában, még úgy sem, hogy mindenkinek elkezdte csapni a szelet. Volt, akivel hamar abbahagyta, Évát viszont a kezdetektől fogva kitartóan ostromolja – ő viszont hallani sem akar az okostojásról, hűséges marad kinti szerelméhez.

Pontos számításokat végeztem: magas a kereslet rá” – indokolja döntését a vállalkozó, aki csak remélni tudja, hogy ha a fiatalember kijön a villából, akár győztesként, akár az utolsó összecsapás előtt, a rengeteg lehetőség közül az ő ajánlatát fogja elfogadni.

Biztos vagyok benne, milliomost tudok faragni Alekoszból” – mondja a férfi.

Tény, hogy szombaton Alekosz eddig sosem látott fölénnyel győzte le az őt párbajra hívó Gombit, bár ennek a villalakók kevésbé örültek, mint a nézők. A luxusbörtönbe visszatérve csak Éva ugrott a nyakába, a többiek vagy kimért udvariassággal, vagy kifejezetten rideg közönnyel fogadták.

A férfi valószínűleg nem akarja még tovább mélyíteni a szakadékot, ami közte és Gombi barátai között húzódik, emiatt zárkózik el szombat óta attól a választól, hogy végül milyen arányban győzte le a szépfiút.

Még több hírre kíváncsi Alekoszról? KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.