Évivel és Bécivel szóba sem állna

Videóval - Milónak bejön Anikó, de Alekosznak drukkol

Több év elteltével is visszavágyik a ValóVilágba a VV3 nyertese, Miló. Természetesen neki is megvannak a kedvencei és van, akit szeretne már a villa falain kívül tudni.

2011.02.08 06:29tabu.tv

Évek teltek el a ValóVilág harmadik szériája óta, és talán Gyukin Milován, vagy ahogy megismerte az ország, Milo is élhette volna az egyszerű emberek életét, de akkor elindult negyedszer is az RTL Klub kukkolóshow-ja, és mindenki arra kíváncsi, hogyan látja a mostani versenyt az előző győztes.

Az újra felkapott fiú most a Tabu TV riporterének mesélt arról, mit gondol a játékosokról és magáról a versenyről.

"Furcsa érzelmek keringenek ilyenkor az emberben. Egész sok idő telt el a két széria között, ezért most valamilyen szinten a régi játékosok most irigyléssel is nézik a műsort. Én bármikor nagyon simán visszamennék a játékba, egy kicsit visszavágyom a villába!" - vallja be a fiatalember.

"Természetesen egyből igent mondanék, ha az RTL megkérne, hogy menjek be a mostani játékosokhoz. Alekosszal biztosan nagyon-nagyon jóban lennénk, olyan ember viszont nincs, akit kifejezetten nem szeretnék, de Bécivel és Évával nem biztos, hogy beszélgetnék.

Anikó kifejezetten dekoratív, nagyon-nagyon szép lány, Ő tetszik a benti csajok közül a legjobban.
" - sorolja a bentiekről alkotott véleményét VV Miló, aki az első három helyezettet is megtippelte.

"Olivér hatalmas taktikás, de jól csinálja. Ez a játék arról szól, hogy mindenki úgy játsza, ahogy szeretné. Lehet szó taktikázásról, szerelemről, barátságról vagy bármiről... úgy kell játszani, hogy mindenki a saját énjét adja!" - morfondírozik Miló az internetes sztártévé videójában.

A ValóVilág volt győztese szerint a negyedik széria három finalistája Alekosz, Olivér és Éva lesz. "Pont azért lesz az egész izgalmas, mert pont három nagyon jó barát kerül majd az én számításaim szerint az első helyre..." - osztotta meg a tabutv.hu riporterével a deszki fiú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.