VV Olivér a kiválasztott

ValóVilág: a nézők nem a részegekre kíváncsiak

A nézők online szavazásának végeredménye szerint egy hétig nem kapnak alkoholtartalmú italt a Villalakók. Egyesek szerint ez jót tesz majd Anikó érzelmi ámokfutásának, aki Béci és Király L. Norbi után most éppen Olivérbe szerelmes.

2011.02.06 13:00ma.hu

Szombat este, azt követően, hogy a Való Világ 4 villalakói megnézték kisfilmen, mi történt velük ezen a héten, kiválasztották VV Olivért, a következő párbaj kihívóját. A bejátszások felelevenítették Alekosz visszatérését, Éva dühkitörését, Laci őrjöngését, a Szandika kizárása körül kialakult kálváriát és a testvérek közötti vitát.

Éva kezdte a Kiválasztást, a Törtető lány barátjára Olivérre tette a jelet. Olivér riválist választott, Bécit küldené el a Villából. Béci nem Olivérre voksolt, ő Anikót ajándékozta meg egy jellel. Szandikától kapta meg második jelölését Olivér. Gigi pénzt dobott fel, így helyette az érme döntött, a pénzérme pedig Anikót akarta. Jerzy Gombira, Gombi pedig Jerzyre tette a jelet. Laci következett, ő szintén Olivért jelölte meg, de nem azért, mert erre kérte volna bárki is. Anikó választottja Gombi lett. Utolsóként Alekosz árulta el választottjának nevét, a görög harcos Olivérre tette jelét.

Büntetést kéne kapniuk?
A nézők szerint szabályellenes, hogy a villalakók megbeszélték, kire teszik jelölésüket, és azt sem lett volna szabad hagynia a szervezőknek, hogy Olivér felkérhesse barátait arra: rá tegyék voksukat a kiválasztáskor. Sokakban az a kérdés is felmerült: Szandika miért maradhatott, mikor Zsuzsinak mennie kellett?

Egy hétig nincs alkohol
A nézők szavazatai alapján egy hétig nem kapnak alkoholt a villalakók. Sokan úgy vélik, egyáltalán nem is kellene szeszt tartani a villában: „józanul sem tudnak kulturáltan viselkedni, ittas állapotban pedig teljesen kivetkőznek emberi mivoltukból!” – írta az egyik hozzászóló. Néhányuk szerint VV Anikó például folyamatosan részeg – az ilyen emberekre pedig senki sem kíváncsi. A Rosszkislánnyal kapcsolatban sok néző elégedetlen, szerintük neki kellene menni a villából, pláne, hogy most éppen Olivérre szállt rá, Béci és Király L. Norbi után.

Heti összefoglaló
Az iskolahét végén eljött a vizsga napja: a villalakóknak számot kellett adniuk megszerzett tudásukról. A diákok izgatottan készültek a megmérettetésre. Egy ideig kérdéses volt, hogy Szandika vállalja-e ezt a kihívást, de végül ő is összeszedte minden önbizalmát és beállt a tételt húzó diákok sorába. Ezt követően megkapták bizonyítványukat a diákok: Éva helyett Anikó aratta le a pálmát, ő lett ugyanis a legszorgalmasabb tanuló. Ettől a Törtető lány teljesen kikészült, a helyzetet csak tovább súlyosbította, hogy Alekosz elkezdett udvarolni a szépséges Anikónak.

Természetesen, Oliék életéből a bankett sem maradt ki: a buli hevében azonban újra csak előtörtek az érzelmek, amelyek akár akarják a villalakók, akár nem, igenis dúlnak a szívükben, és amelyeket egyre nehezebb elfojtaniuk.

Este különleges partyval ünnepeltek a villalakók. Silent discot tartottak, melynek az a lényege, hogy mindenki egy fülhallgatón keresztül hallgatja a zenét, így a kívülálló számára olyan, mintha csendben táncikálnának a bulizók. Így a legtöbben talán nem is hallották, mi zajlik körülöttük. Pedig izgalmas dolgok történtek. Anikó és Olivér úgy érzete, itt az ideje, hogy tisztázzák egymással kapcsolatos érzéseiket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.