Négy fő, öt fő, meg még egy...

ValóVilág: Elfogyott a türelem, mindenki ordít mindenkivel

A korábbi klikkesedés után már nyíltan is két táborra szakadtak a villalakók, a hat fős galeri nekiment a másik négynek, de aztán Jerzy úgy döntött, inkább független maradna. Sikerülhet?

2011.01.25 16:29ma.hu

Két táborra szakadtak a villalakók, László és Béci vezetésével megalakult egy hatfős társaság, amely nyíltan szembement a másik négy versenyzővel, végül kisebbfajta háború alakult ki, amelynek során mindenki ordított mindenkivel, egymás fejéhez vagdosták mindazt, ami az elmúlt hetekben feszült bennük.

A két csapat ellentétét csak fokozza, hogy mindannyiuknak van kiért aggódni a legközelebbi párbajon: László, Béci, Anikó, Gigi és Jerzy Zsófinak szurkol, míg Olivér, Éva és Szandika Alekoszt várja vissza.

A "négyesfogat" (Fotó: valovilag.hu)

Csakhogy már az első este felborulni látszott a nagy egység, először Jerzy jelentette ki, hogy ő szeretne kimaradni ebből a háborúból, inkább kiszáll a „klikkből”.

Másnap reggel maga Zsófi fordult el pártolóitól, a kialakult feszültségre hivatkozva, de a másik csapat sem járt jobban, Szandikát annyira kikészítette a több hete tartó folyamatos feszültség, hogy végül nyugtatókkal kellett telenyomni őt és 15 órát aludt egyhuzamban.

Egyelőre az sem biztos, hogy maradni akar-e a villában, a műsor készítői elmondták, dönthet a távozásról, akárcsak korábban Gina, aki a pár nappal korábban kiszavazott férje nélkül már nem akarta vállalni a játékot.

Jelenleg tehát igen érdekes helyzet állt elő a nagy rivalizálásban: van egy hatfős csapat, amelyik valójában csak öt főből, meg egy függetlenből áll, feltéve, ha Zsófit csapattagnak tekintjük, pontosabban ha ő maga csapattagnak tekinti magát, és van egy velük szemben álló négy fős társaság, amelyik viszont jelenleg csak három fős, a negyedik meg van is, meg nem is...

Megint vetkőzhetne a ValóVilág sztárja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.