Élesedik a párbaj a villában

Videóval! ValóVilág: Éva a melltartóját is leriszálta

Már csak egy napja van Évának és Ildikónak is arra, hogy minél több tévénézőt állítsanak saját maguk mellé. A győzelem érdekében bármit bevetnek, vagy levetnek.

2011.01.14 18:29ma.hu / RTL Klub

Nemcsak a szombati kiszavazáson kell bizonyítania a két villalakónak, egész héten folyamatosan feladatokat kap Éva és Ildikó, a két „Törtető” lány, amelyekben kiderül, melyikük a jobb.

A legutóbbi próba a riszaverseny volt, ami valójában abból állt, hogy a lányoknak felváltva egymás táncmozdulatait kellett utánozni. Persze ebben segítőik is voltak, hisz az ellenfélnek feladatként adott koreográfiát közösen dolgozták ki.

Ildikó a konzervatív vonalat jelenítette meg, aerobic-edzőként inkább a valódi táncos mozdulatokkal próbált operálni, a bonyolultságra helyezve a hangsúlyt, míg Éva - Alekosz, Olivér, Szandika és Zsófi tanácsára - inkább az őrültség felé húzott el. A jelzésre mindketten megálltak a nappali közepén, és elindult az összecsapás.

Fotó: RTL Klub


Ildi mozdulatait Éva könnyedén utánozta, visszafelé azonban ez már nem mondható el, igaz, nem is lehetett megállni harsány röhögés nélkül, amikor Éva afféle metálzenész módjára, tombolva adta elő az "Ecc-pecc-kimehetsz" kezdetű versikét.

Az első forduló tehát nem hozott egyértelmű eredményt, így a két lány újabb fordulóra készült fel. Itt viszont már nem bízta Éva a véletlenre a dolgot: gyakorlatilag a zene megszólalása után pár másodperccel ledobta a pólóját, és rögtön ezt követte a melltartója is.

A végeredmény borítékolható volt: Ildikó túl konzervatív ehhez, így a villalakók egyértelmű többséggel megszavazták a bodros lány győzelmét.

Most már csak az a kérdés, hogy ez a vagányság fordít-e Éva helyzetén a villa falain belül, és hogy a nézők kellőképp értékelik-e az eddig bikiniben fürdő lány kitárulkozását a szombat esti szavazáson a visszajutáshoz?

VV-Éva nehéz helyzetbe került

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.