Barátságból fogdoshatják a mellét?

VV-Éva párja: "Tapizás mehet, csak szexet ne!"

Alekosz eddig szinte minden nőnemű versenyzőt megkörnyékezett már, de úgy tűnik, végül a villalakók fekete bárányánál, Évánál érhet célba.

2011.01.11 14:29ma.hu

Már a mellét is engedte fogdosni, kinti szerelme szerint azonban Éva csak azért ilyen fesztelen Alekosszal szemben, mert nem akarja az egyetlen megmaradt barátját is elveszíteni a villa falai közt.

Tény, hogy Éva nagyon böki a játékosok szemét, az első alkalommal őt szerették volna hazaküldeni és nem tudták palástolni csalódottságukat, amikor a nézők mégis úgy szavaztak, Éva folytathatja a játékot Leonidasz helyett.

Éva másodszor is megkapja a zöld kendőt (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

A ValóVilág4 második kiválasztásán Éva védettséget élvezett, ezért nem tudhatjuk, vajon mennyire szerették volna már játékon kívül tudni társai, de a harmadik alkalommal megint túl sok jel került a neve alá, az utolsó pillanatban a vele holtversenyben álló Ildikó előzte csak meg.

De Éva nem sokáig lélegezhetett fel: a kiválasztott úgy gondolta, vele méri össze erejét a párbajban, döntsenek a nézők.

Persze a „Törtető” lány valószínűleg enélkül is érezte, hogy nem tartozik a villa legnépszerűbb lakói közé, legalábbis a falakon belül semmiképp. Egyedül Alekosz az, aki barátságosan közelít felé, Éva pedig nem mer ellentmondani neki, nehogy még az ő támogatását is elveszítse.

Legalábbis a lány kint maradt szerelme ezzel vigasztalja magát. Azt azonban az Új Ásznak elmondta, hogy ha a mellfogdosást (amit nem látott, de nem is kíváncsi rá) idővel szex is követi, akkor köztük mindennek vége.

Kicsoda valójában VV Éva? Kiderül a titok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.