Győztesen sem ment volna vissza a lány

ValóVilág: Zsófi kiborult, de Alekosz nem rugdosott

Összefogott Olivér és csapata Zsófi ellen, és annyira kikészítették a lányt, hogy ő már akkor se ment volna vissza, ha a nézők rá szavaztak volna többen.

2011.01.31 07:29ma.hu

Elsöprő fölénnyel, a ValóVilág eddigi legnagyobb arányú, 71:29 arányú szavazattöbbségével nyerte meg Alekosz a szombati párbajt, így Zsófinak kellett búcsúznia a luxusbörtöntől.

Ám édesanyja szerint ezt egyáltalán nem bánja, már napok óta olyan elejtett megjegyzései voltak, amelyekből családja egyértelműen tudta, a lány „üzen” nekik, és ki szeretne menni – tudta meg az Új Ász.

A villalakók két jól elkülöníthető csoportra szakadtak, és bár létszámban egyértelmű volt Zsófi támogatóinak köre, az Olivér vezette négyesfogat nem hagyta magát megfélemlíteni.

Hiába fűtötte Laci a csapata tagjait, hiába mondta, hogy módszeresen fogják kiütni előbb Alekoszt, utána pedig sorban jöhet Olivér, Éva és Szandika, egyelőre nagyon úgy tűnik, a pszichológiai hadviselésben Olivér csapata áll győzelemre, és a nézők is jobban szerették az Okostojást, mint a Naivát.

Szemtől szemben... (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Ugyanakkor tény, hogy Zsófi csak látszólag küzdött a bennmaradásért, valójában cseppet sem tetszett neki a kialakult háborúskodás, és egyszer teljesen egyértelműen jelezte, hogy készül a hazamenetelre: már az otthoni finomságokról, „anya főztjéről” ábrándozott, amit szombat este akart megenni.

Ez azonban csak egy volt a sok elszólás közül, amelyet édesanyja úgy értelmezett, hogy lánya bármennyire is élvezi a játékot, jobb szeretne újra szabadon élni, szeretteivel körülvéve. Az anya az Új Ásznak azt is kifejtette, hogy szerinte Zsófi azért adta fel, mert már elege volt Olivér manipulációiból.

Abban azonban bízik, hogy a bent töltött hetek még győzelem nélkül is elegendőek lesznek a későbbi karrierépítéshez, Zsófi újságírónak tanul, és szívesen vezetne műsort a magyar zenecsatornán, de a divattervezés is érdekli és kacérkodik egy saját butik ötletével.

Ami pedig Alekoszt illeti, ő továbbra is boldogíthatja a nézőket és villabeli társait, és még csak büntetésre sem kell számítania, annak ellenére, hogy a műsorban Balázs azt mondta, visszatéréskor berúgta az ajtót.

A felvételeket visszanézve megállapították, hogy csak a kilincset feszegette, rugdosásról szó sem volt, Balázs vagy rosszul látta, vagy eltúlozta a dolgokat. A semmiért pedig nem lehet büntetni.

VV-Zsófi pünkösdi királysága

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.