Nem nyerhetett a naíva villalakó

Való Világ: Alekosz hatalmas fölénnyel ütötte ki Zsófit!

A villalakók által kiválasztott Alekosz a naíva Zsófit hívta ki párbajozni - Az eddigi legnagyobb fölénnyel, 71 százalékkal az Okostojás térhetett vissza a villába.

2011.01.30 09:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az eddigi legnagyobb fölénnyel, 71 százalékkal nyerte a Való Világ-párbajt Alekosz tegnap - Zsófit hívta ki, akinek azonban nem sok esélye volt a győzelemre.

A lányok megsiratták a szőkeség távozását, a fiúk azonban jól megölelgették a visszatérő Alekoszt.

A párbajra korábban Alekosz VV Zsófit hívta ki, noha előtte játékból úgy tett, mintha választása Jerzy-re esne. A naíva édesanyja szerint Zsófi szándékosan provokálta a fiút, hogy a zöld kendő rá kerüljön.

Alekosz és Zsófi kéz a kézben küzdött - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Bár VV Laci és ő csaknem versengtek azért, hogy Alekosz egyiküket vigye ki párbajozni, a lánynak sikerült ezt elérni.

Zsófi anyukája úgy vélte, a lánya szerette volna szétrobbantani a négyes fogatot, akik meglátása szerint túl sokat alkoholizáltak.

Az anya szerint Zsófi azért utálja a sokat ivó embereket, mert olyan családi tragédia árnyékolta be életét már igen fiatalon, amely az italnak volt köszönhető.

Zsófi édesapjának autójába ugyanis egy részeg sofőr hajtott bele, amikor a kislány még 3 éves sem volt. Az apa olyan súlyos agyi- és egyéb károsodást szenvedett, hogy többé nem tudott a család életébe visszatérni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.