Válságban a villapár kapcsolata

Pikáns képek! - Gigi leszbi játékot játszott, Jerzy távolodik

Sem a kamerák, sem a közös bizonytalanság nem tudta tartósan megrengetni Gigi és Jerzy még mindig csak bimbózó kapcsolatát, de a zöld szemű szörny hatékony támadást indított.

Pikáns leszbi játék Gigivel, Szandikával és Anikóval képgaléria

2011.03.08 15:29ma.hu

Nincs olyan kapcsolat, amelyben ne lennének előbb-utóbb hullámvölgyek. Ha pedig a páros napi 24 órán keresztül össze van zárva, a szó legszorosabb értelmében, és csak alig tucatnyi embert látnak maguk körül nap mint nap, akkor ezek a krízishelyzetek fokozottan jelentkeznek.

Ezért aztán nem meglepő, hogy ezeket a hullámzásokat érezhetjük a ValóVilág szerelmespárján, Gigin és Jerzyn is, hol képtelenek egymástól elszakadni, hol meg azt fontolgatják mindketten, hogy talán jobb lenne szakítani.

Legutóbb alig két hete ültek mindketten úgy a riportszobába kamera elé, hogy már a szakításról beszéltek, aztán valahogy mégis sikerült tisztázni a feszültségek okát, és újra nagy volt a szerelem, olyannyira, hogy nemrég az első, kamera előtti erotikus jelenetnek is szemtanúi lehettek a nézők - már amennyit láthattak a takaró alatt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

A kapcsolat azonban néhány napja újra veszélybe került. Giginek a jól sikerült szerelmi légyottot követően még jobban feltámadt az étvágya, és pajkos játékba kezdett előbb Szandikával, aztán Anikó is odakeveredett, így már hármasban folytatták a leszbikus játékokat.

Gigi azóta nem győzi magyarázni Jerzynek, hogy ez részéről nem több, mint játék: egy férfi például nem foghatná meg a mellét, egy nőtől viszont fel sem veszi, csak nevet rajta. Nem úgy Jerzy, aki nem érti, és nem is tudja elfogadni, hogy barátnőjét ilyen pajzán helyzetekben kénytelen látni.

A féltékenység tehát felütötte a fejét és különös módon nem valamelyik villabeli fiúra irányul, hanem épphogy a lányok állnak Jerzy útjában. Vajon le tudja-e győzni bizalmatlanságát, és Gigi képes lesz-e tiszteletben tartani a szépfiú azon óhaját, hogy még játékból se incselkedjen senkivel?

További érdekességek Gigiről és Jerzyről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.