A lány anyja kiborult a szexjelenettől

18+ videó! - Gigi és Jerzy végre tényleg szexelt!

Egy napja még senki nem tudhatta, mikor fogy el Gigi ellenállásának utolsó szikrája is, de a feszített érzékek dacára is meglepetésként hatott, mikor kiderült: megtörtént a villa első igazi szexjelenete!

Pikáns leszbi játék Gigivel, Szandikával és Anikóval képgaléria

2011.03.09 08:01ma.hu

Szerintem egyszerűen egy megrendezett jelenetről van szó” – véli Gigi édesanyja, aki kiborult, amikor megtudta, hogy lánya feladta eddigi ellenállását és a nyugiszobában végre minden fal leomlott közte és Jerzy között.

Az asszony az Új Ásznak bevallotta, „valamiféle megállapodást” sejt a háttérben, amivel Alekoszt a végső győzelemig „kísérik” a játékostársak, ennek már több korábbi villalakó is részese volt, titkos összeesküvést vél felfedezni a párbajok, a kiesők, a villabeli konfliktusok között.

Ám azt nehéz elhinni, hogy Gigi pusztán azért feküdt le Jerzyvel, vagy hogy azért húzta egészen idáig nemcsak a fiú idegeit, de azokét a nézőkét is, akik már nagyon vártak valami pikáns jelenetre a ValóVilág jelen szériájában, hogy ezzel csatlakozzon egy előre eltervezett forgatókönyvhöz.

Gigi és Jerzy a luxusszálloda jakuzzijában (Fotó: ValóVilág - Pikáns képek a galériában)


A villa szerelmespárja január közepén – Gigi születésnapja alkalmából – már egyszer kapott egy intim éjszakát, amikor a szerkesztők kivitték őket egy luxusszállodába, ám a mai napig rajtuk kívül senki nem tudja, mi történt köztük pontosan azokban az órákban.

A felhevült fiúnak ugyanis még mindenféle akciózás előtt volt annyi esze, hogy egy felkapott törülközőt borítson a szoba kamerájára, jobb híján ezek után csak a hangokból lehetett találgatni, mi történik.

Aztán a múlt hét második felében újabb gát szakadt át, a fiatalok vastagon beborították magukat takarókkal, és újfent csak a hangokból, no meg a takaró „dudoraiból” lehetett következtetni az eseményekre. Utólag úgy fogalmaztak: felfedezték egymást, kézzel-lábbal, mindennel, de tényleges, „belevaló” szex ekkor sem történt.

Gigit viszont – aki anyja elmondása szerint a villában töltött 3 hónappal együtt már 11 hónapja nem szexelt senkivel – feltüzelte az élmény, hirtelen mindenkivel kacérkodni kezdett, legfőképp Szandikával és Anikóval. Ez annyira kiakasztotta Jerzyt, hogy teljesen elvette az eszét a féltékenység, és nem tudott mit kezdeni azzal, hogy szerelme mással is szexuális játékokat játszik, pláne hogy két lánnyal!

Már-már úgy tűnt, mindennek vége köztük, de a napok óta tartó feszültség végül a jelek szerint mégis egy óriási, forró szexben tört ki: a szerelmespár addig-addig szervezkedett, míg sikerült kiharcolniuk néhány órát a nyugiszobában, és amint azt a mellékelt videó is tanúsítja, itt bizony már nem volt semmi tabu, minden megtörtént, aminek meg kellett.

Gigi anyját csak az vigasztalja, hogy legalább óvszert használtak a fiatalok, de attól tart, a villából kikerülve keserű ébredés vár rájuk.

Olvasson még többet Gigiről és Jerzyről!

A videót csak nagykorú olvasóinknak ajánljuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.