Georgia Davis 17 évesen 154 kiló!

Durva fotók: Tükrök letakarva - duplájára hízott a legkövérebb brit tini

Hibásnak érzi magát a 17 esztendős, de megdöbbentő túlsúllyal küzdő Georgia Davis édesanyja, amiért lánya ennyire elhízott - Pedig egy évvel ezelőtt szép fogyásnak indult!

Megdöbbentő: Georgia Davis kövérségének fokozatai képgaléria

2011.02.22 11:35ma.hu - Fotó: The Sun

Georgia Davis neve nem ismeretlen a média számára - A fiatal lány szerepelt már a sajtóban irreális túlsúlya miatt.

Lesley Miles,
az édesanyja a napokban tudatta: 17 éves lánya, annak ellenére, hogy 20 hónappal ezelőtt egy amerikai fogyókúraprogram keretében megszabadult csaknem a súlya felétől, most duplájára hízott vissza.

Nézze meg a többi képet is Georgiáról! - Fotó: The Sun

Pedig az orvosok már 15 esztendős korában közölték vele és szüleivel: ha ez így megy tovább, könnyen lehet, hogy még a huszadik életévét sem éri meg a fiatal lány - ekkor 154 kilót nyomott.

Georgia elkezdte a fogyókúrát, rendszeresen edzett - le is apadt a súlya 117 kilóra. Ez azonban ma már csak emlék...

A The Sun-nak az 56 éves anya azt mondta: lánya egy ponton túl nem fogyott tovább. Ez pedig nagyon megviselte.

Kikezdte a kudarc az idegeit, és megint enni kezdett. Egy év sem telt bele, ismét nagyon kövér volt. Georgia Davis jelenleg 260 kilót nyom!

Már arra sem képes, hogy egyedül elmenjen otthonról, rettentően nehezen mozog. Tükörbe hónapok óta nem néz, ellenben most is egyre többet eszik.

Édesanyja lassan szembesült azzal: csak és kizárólag egészséges ételeket szabad készítenie a lányának, aki mostanában ismét rákapott a gyorséttermi kajára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.