Sharon Mevsimler 286 kg volt halálakor

"Hagynak meghalni" - Gyorskaja-függése lett a legkövérebb brit nő veszte

A hétvégén szívroham vitte el a Nagy-Britannia legkövérebb nőjeként nevezetessé vált Sharon Mevsimler-t - A több, mint 286 kilós asszonyt az utóbbi időben már lélegeztetni kellett.

2010.07.27 13:40ma.hu - Fotó: The Sun

Sharon Mevsimler évekkel ezelőtt került a média figyelmének középpontjába, mivel 153 centis magasságához 286 kilós testsúly társult, s ezzel a legkövérebb asszonynak számított Nagy-Britanniában.

Sharon így festett 28 évesen

Korábban gyorséttermi étel-függősége miatt kezdték el kezelni a Broomfield kórházban Chelmsford-ban.

Sharon azonban nem nagyon igyekezett visszafogni magát, annak ellenére sem, hogy az utóbbi időben rettentő súlya miatt már a tüdeje sem működött rendesen, és lélegeztetni kellett - írja a The Daily Mail.

A kórházban dolgozók szerint a családja sem vette komolyan, mennyire súlyos problémával küzd - továbbra is beloptak a betegszobájába fish and chips-et, valamint sültcsirkét.

A The Sun szerint Mevsimler asszony gyakorlatilag halálra ette magát. 2005 óta alig tudott mozogni, gondozásra szorult a nap 24 órájában, és az állami egészségbiztosító még Sharon magánszanatóriumba utalását és ellátását is fizette.

A negyvenéves asszonynál nem használt a gyomorbypass sem. Az operációt követően is farkasétvágya volt.

Sharon Mevsimler ugyanakkor haragudott orvosaira.

Az utóbbi időben azt hajtogatta, ha anorexiás lenne, többet törődnének vele, ellátnák rendesen, de a túlsúlyosakat senki sem kedveli -őt is hagyják meghalni - fogalmazott.

Meghalt Románia legkövérebb embere!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.