Nem tudott leállni az evéssel

Diétázás közben halt meg a világ legkövérebb embere

Szívroham végzett szerda este a 387 kilogrammot nyomó David Hone-nal. A 48 éves férfi a kórházba szállítást követően hunyt el.

2010.07.10 19:58manna.ro

A Princess Royal kórház orvosai David Hone-t halála előtt egy nappal szigorúan figyelmeztették, ha nem ad le kilóiból, nem sok esélye van a túlélésre.

A férfi nagy erőkkel diétázott, amikor teste feladta, és be kellett szállítani a kórház sürgősségi osztályára. Mivel közel 400 kilogrammot nyomott, egy tűzoltócsapat sietett az orvosok segítségére a szállításban.

David Hone szerencsétlenségére a kórházi ágy is cserben hagyta, eltört a több száz kilós súly alatt. A The Sun által megszólaltatott nővéreket is sokkolta a férfi látványa: „Valami hihetetlen, mintha valami filmben lennénk. Nem nagy emberről beszélhetünk, hanem gigantikusról. Annyira kövér volt, hogy egyedül sem tisztálkodni, sem vécézni nem tudott”.

David halála előtt bevallotta az orvosoknak, egész egyszerűen nem tudott leállni az evéssel, megállás nélkül tömte magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.