Guiness-rekordért zabál a 42 éves anya

Megdöbbentő képek: Donna a világ legkövérebb nője akar lenni!

Nem mindennapi címre pályázik a negyvenkét éves amerikai Donna Simpson - Az Old Bridge-ben élő asszony a világ legkövérebb nője akar lenni!

A világ legkövérebb nője akar lenni: íme Donna Simpson képgaléria

2010.03.16 15:30ma.hu

Jelenleg több mint 270 kilogrammos a New Jersey-ben élő nő, ám nem elégszik meg ezzel - Donna Simpson két éven belül 450-re szeretné feltornászni a súlyát, hogy a világ legkövérebb hölgye címet nyerhesse el!

A 42 éves amerikai nő már kapott egy nem túl hízelgő elismerést: 2007-ben a világ legkövérebb édesanyjának választották, mivel több mint 240 kilót nyomott, amikor kisbabjáját a világra hozta - császármetszéssel.

Donna minél többet eszik, hogy megdöntse a rekordot - afféle újévi fogadalom volt ez a részéről, be szeretne kerülni vele a Guiness-rekordok könyvébe.

A cél eléréséhez rengeteg ételt kell naponta megennie, és mellette kislányát, a hároméves Jacqueline-t sem árt felügyelni, hoznia-vinnie. Donnának egyébként korábbi kapcsolatából egy 14 esztendős fia is van, Devin.

Jelenleg egy szintén amerikai, New York-i hölgy, a 66 esztendős Rosie Carnemolla a legkövérebb nő, kicsivel több mint 380 kilót nyom.

Donna Simpson nem érzi magát betegnek, noha igen keveset tud egyhuzamban sétálni, mert nem bírja a tempót és elektromos eszközzel jár a boltba is, mert nem boldogulna nélküle...

Azzal nem lesz gondja, hogy hatalmas mennyiségű ételt vegyen magához, hiszen imádja az édességeket, kiváltképpen a fánkot. Donnának van párja is, egy 49 éves férfi, Philippe, akivel egy túlsúlyos embereknek szóló társkereső oldalon hozta össze a sors.

A kedvese támogatja Donna tervét, melyhez egyébként nem kevés pénz is kell - hiszen ilyen mennyiségű ételt megvásárolni nem kis összeg.

Az asszony erre is megoldást talált: olyan, fizetős weboldalt hozott létre, ahol az érdeklődők megnézhetik, mi mindent fal fel hízás céljából.

Kérdés, hogy az "álomsúly" elérése után mi lesz a sorsa a megdöbbentő tömegű asszonynak?

Megmentették a legkövérebb férfi életét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.