Miben temetik el a 240 kilós Victoriát?

Egy koporsóba sem fér bele a legkövérebb román anya

A vasárnap elhunyt, 240 kilogrammos Victoria Lăcătuş családja arra panaszkodik, hogy nem találnak megfelelő koporsót, amiben családtagjukat eltemethetik.

2010.08.03 12:50manna.ro - Fotó: momento24.com

Vasárnap hunyt el a rekorder, 240 kilogrammos Victoria Lăcătuş Romániában - családja arra panaszkodik, hogy nem találnak megfelelő koporsót az asszonynak.

Cristina Şoşoiu hétfőn felkereste Krajován az összes temetkezési vállalatot, de nem talált egyetlen olyan koporsót sem, amibe testvére beleférne.

A temetkezési vállalatok alkalmazottai azt mondják, hogy Románia legkövérebb asszonyának különleges koporsóra van szüksége, ami 120 centiméter széles és ugyanolyan magas.

Olyat pedig csak külön rendelésre készítenek az asztalosműhelyek. Cristina szerint a koporsó és a halottszállítás 1.600 lejbe fog kerülni.

Szívroham vitte el Nagy-Britannia legkövérebb asszonyát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.