Azt hitte az anya, elég a hideg víz

Összeégett a kisfiú, mégsem vitték kórházba

Nem sok eséllyel indulna az Év Anyukája címért az a nő, akinek kisfia játék közben ráesett a kályhára, de súlyos sérülései ellenére nem került kórházba, csak amikor már késő volt.

2011.02.15 18:45ma.hu / manna.ro

Borzalmas halált halt egy alig három éves kisfiú Romániában, aki anyja hanyagsága és nemtörődömsége miatt nem jutott megfelelő orvosi kezeléshez.

A gyermek játék közben ráesett a kályhára, és súlyosan összeégette magát, a 25 éves anyja azonban úgy gondolta, elég, ha hideg vízzel lemossa a kicsi égett bőrét, és magától meggyógyul. Amikor már öt napja várta, hogy enyhüljenek a gyerek kínjai, ám azok egyre elviselhetetlenebbé váltak, akkor indult csak el a kórházba, de addigra az orvosok már tehetetlenek voltak.

A szerencsétlen kisfiú sebei ugyanis addigra már annyira elfertőződtek, hogy az orvosok is elborzadtak a láttán, és már nem tudták visszafordítani a folyamatot.

A nőnek még két gyereke van, velük kapcsolatban a gyermekvédelem folytat vizsgálatot, hogy megállapítsa, biztonságban vannak-e szülőanyjuknál, akire nagy eséllyel börtön vár: kiskorúakkal való rossz bánásmód miatt, de akár emberölésért is elítélhetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.