Súlyosan megégett a kisgyerek

Felgyújtotta 5 éves gyermekét egy dühödt apa

Kemény leckét kapott egy öt éves kisgyermek Săbăoani-ban saját apjától.

2010.07.16 11:10manna.ro

A 37 éves Cezar Gal felesége ruháinak elégetésén ügyködött saját gyermekei jelenlétében, amikor a kisfiú elkezdett sírni. A feldühödött férfi büntetésképpen néhány másodpercre a lángok fölé tartotta a zokogó fiúcskát, ami éppen elég volt ahhoz, hogy a gyermeken lévő műszálas nadrág lángra kapjon.

A kiskorút súlyos égési sérülésekkel szerdán kórházba kellett szállítani.

A Neamţ megyei rendőrkapitányság szóvivője, Cătălina Bădeanu elmondta, szerdán, 13 óra környékén kapták meg a săbăoani-i rendőrségtől a bejelentést, hogy kórházi ellátásra szorult az öt éves kisfiú, aki a mellkasán és jobb farán szenvedett égési sérüléseket.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az ügyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.