Nemtörődömség áldozata lett a kisbaba

Megégettek egy újszülöttet egy romániai kórházban!

Romániában egy alig két napja megszületett csecsemő szenvedett égési sérüléseket tegnap reggel az egyik asszisztens nemtörődömsége miatt.

2010.07.01 15:40manna.ro

Az alkalmazott egy forró vizes palackot helyezett a csecsemő mellé, hogy felmelegítse a kicsit, a tartalma azonban az újszülött hátára ömlött.

Az asszisztens egy percig sem gondolt arra, hogy a palack eltörik, és a forró víz az egészséges csecsemőre ömlik.

A szülők sokkos állapotban vannak a történtek miatt. Mivel senki nem nyilatkozott a kórház vezetőségéből az eset kapcsán, nem lehet tudni, hogy mennyire bevett módszer a melegvizes eljárás, mint ahogy arra sincs válasz, hogy az alkalmazott miért nem tette inkubátorba a kicsit.

Az újszülöttet a bukaresti Grigore Alexandrescu kórházba szállították, ahol azonnal megműtötték. Kitisztították az égési sebeket, melyek a csecsemő testfelületének három százalékát érintették - számol be a manna.ro.

Tizenegy évesen, részegen esett teherbe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.