A legnagyobb is csak ötéves volt...

Három kislány égett benn elevenen egy házban Romániában!

Meghalt három kislány egy romániai településen - bennégtek a rájuk gyulladt házban péntekre virradó éjszaka. A tüzet égve hagyott gyertya okozta.

2010.08.06 13:29manna.ro

Egy egy év és négy hónapos, egy három éves és egy öt éves kislány égett bent egy házban csütörtökről péntekre virradó éjszaka a Botoşani megyei Corlăteni község Carasa településén.

A lángra lobbant házban egy hét éves kislány is tartózkodott, aki mihelyt észrevette a lángokat, anyja segítségéért sietett, aki a mezőn töltötte az éjszakát.

Az Agerpres hírügynökség szerint az asszony azonnal értesítette a tűzoltókat, akik két kocsival érkeztek a helyszínre.

Mire azonban eloltották a tüzet, a három kislányt holtan találták a konyha egyik ágyában. A vizsgálatok szerint a tüzet a konyhában égve hagyott gyertya okozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.