"Brenda" bennégett a lakásában

Holtan találták a politikus transzszexuális szeretőjét

Holtan találták Rómában azt a transzszexuális férfit, aki a közelmúltban belekeveredett egy olasz ellenzéki politikus szexbotrányába - közölte a római ügyészség pénteken.

2009.11.20 13:57MTI

A brazil férfi bennégett a lakásában a főváros északi részében, a hatóságok emberölés gyanújával indítottak nyomozást.

Piero Marrazzót, az olasz fővárost körülölelő Lazio régió kormányzóját négy csendőr zsarolta meg október végén azzal, hogy ha nem fizet nekik 80 ezer eurót, nyilvánosságra hoznak egy videofelvételt, amelyen a politikus állítólag transzszexuálisok - köztük a most holtan talált "Brenda" - társaságában látható.

A felvételen állítólag az is látszik, hogy Marrazzo kokaint vásárolt. Az ellenzéki Demokrata Párt (PD) 51 éves vezető politikusa a botrány kirobbanása után lemondott tisztségéről és bejelentette, hogy egy időre apátságba vonul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.