Hét tűzoltóegység küzd a lángokkal

Szörnyű! Bennégett egy férfi az istállótűzben

Bennégett egy ember abban az istállótűzben, ami a Püspökladány melletti Meggyes tanyán gyulladt ki szerdán délután. A helyszínen jelenleg is hét tűzoltóegység küzd a lángok megfékezésével - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletes az MTI-vel.

2008.07.16 17:41MTI

Molnár János százados elmondta: az első riasztást délután két óra előtt kapták, s a tüzet akkor kiemelt 3-as fokozatúnak minősítették. A környékről összesen hét fecskendőt irányítottak a helyszínre, ahol az oltás jelenleg is tart - tette hozzá. A részletekről szólva elmondta: a tűz egy 40x8 méteres, téglából készült oldalfalú, cseréptetejű hodályban gyulladt ki.

A tűzben szerencsétlenül járt férfi holttestére oltás közben találtak a tűzoltók - mondta. A tüzet körülhatárolták, a közelben lévő 60-70 körbálából 30-40 lett a lángok martaléka, a többit sikerült megmenteni - jegyezte meg. A tüzet időközben kiemelt 2-es fokozatúvá minősítették vissza, az oltás folytatódik - mondta Molnár János az MTI-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.