Erin Heatherton is ismeri Victoria titkát

Szexi képek: Már megint ezek a gömbölyű cicik...!

Csak biztatni tudjuk azokat a divattervezőket, akik a világ egyik luxus fehérneműcégénél dolgoznak: minél több új melltartó, annál több dögös modell a képeken. Csak így tovább!

A szexi Erin is megkapta Victoria titkát képgaléria

2011.01.26 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (További képek a galériában)

Beindult a bugyigyár, mostanában szinte minden napra jut egy nagy csokorra való szexi fotó a legújabb luxus-fehérneműkből. Ezúttal Erin Heatherton van soron, aki bemutatja a Victoria's Secret friss kollekcióját, és szó mi szó, a cég ezúttal is jól beválasztott: a mértani pontosságú gömbök melltájékon és a nádszálvékony derék igazán jó alapot ad a csodás fehérneműknek.

Vagy azokra tulajdonképp senki se kíváncsi, inkább a nőt nézzük? Ezen ne múljon, akkor nézzük a nőt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.