Candice hófehérben, fátyollal...

Csábító képek: angyali ördög vagy ördögi angyal?

Igazi cukorfalatot kapnak ma esti mese gyanánt felnőtt olvasóink: Candice Swanepoel nevét nehéz megjegyezni, de a látványt nem lehet elfelejteni!

Candice Swanepoel, az őrülten szexi menyasszony képgaléria

2011.01.25 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (További képek a galériában)

Mindig öröm Candice Swanepoel fotóit nézegetni, még akkor is, ha a lényeget tulajdonképp eltakarja a bájos hölgyemény.

Mert amit láttatni enged, az több, mint ígéret, a hibátlan vonalakat pedig olyasvalami fedi be, ami igazán méltó hozzá: a világ legszebbnek tartott fehérneműit gyártó cég modelljeként persze könnyen megteheti.

Legfrissebb fotósorozatának egyik felében szenzációs menyasszonyi fehérneműben feszít, bár a halványkék háttér előtt egészen angyali kinézetet kap, aztán meg hirtelen átvált fekete ördöggé és tüzes tekinteténél csak a pokol izzik jobban.

Közben pedig nem győzzük kérdezgetni: hogy lehet valami ennyire tökéletes?

A szexi vadmacska ugrásra kész

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.