Rosszalkodott a Gettómilliomos sztárja

Csábító képek: Kirúgták a Holt-tengerből a szexi színésznőt

Kitessékelték a Holt-tengerből Freida Pintót, mert önfeledten csapkodta és fröcskölte a vizet, ahelyett, hogy szép nyugodtan úszkált volna.

Freida Pinto, a férfiszívek megrontója... képgaléria

2010.11.15 17:29ma.hu

Új filmjét forgatja Freida Pinto, ám a szünnapok nem annyira unalmasak, mint azt a színésznő szeretné.

A Gettómilliomos 26 éves sztárja elárulta, nemrég húgával és az ő barátjával töltötte a forgatás egyik szünetét és úgy döntöttek, a Holt-tengernél pihenik ki a kemény munkát. Ám alighogy a színésznő a vízbe ment, az úszómester nem sokkal később szó szerint kiparancsolta a vízből.

Fotó: bollywood


Freida elárulta, hogy nem tud úszni, ezért inkább csak ugrált és fröcskölte a vizet, de az életmentő azt mondta, ezzel zavarja a többi fürdőzőt, mert a szemükbe megy a sós tengervíz. „Egyszerűen csak kirúgtak a Holt-tengerből.” - panaszolta a sztár.

Bár az intézkedés jogosságát nem vitatta, Freida elhatározta, hogy ez így nem mehet tovább, épp itt az ideje, hogy megtanuljon végre rendesen úszni. „A tenger annyira sós volt, hogy lehetetlen lett volna elsüllyedni benne, de mégis féltem, hogy veszélybe kerül az életem. Azt mondtam: nem élhetsz továbbra is így!” - árulta el.

Így hát amikor csak teheti, gyakorolja az úszást, amiben bevallása szerint egyelőre még „pocsék”, de szorgalmasan gyakorol!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.