Vadító alsóneműben a Gettómilliomos sztárja!

Izgató fotók, amire a pasik vártak: Freida Pinto megmutatja!

Szexis, sejtelmes képeken villantja ki bájait a Gettómilliomos gyönyörű színésznője - Freida Pinto a film bemutatását követően igazi világsztár lett, melyet nemcsak tehetségének, de különleges szépségének is köszönhet.

Izgató képekben a gyönyörű Freida Pinto! képgaléria

2009.06.03 10:25ma.hu

Nyolc Oscar-díjjal jutalmazták a Gettómilliomost, melyben a felnőtt főhősöket a 24 éves Freida Pinto és a 19 esztendős Dev Patel alakítja.

A különös vonásokkal és gyönyörű alakkal megáldott színésznőt azóta már Woody Allen következő múzsájaként is emlegetik és beválasztották a világ legjobb női közé.

Az előkelő tizedik helyen végzett a csak nemrég ismertté vált Freida.

A különleges szépségű indiai színésznőt állítólag a valóságban is filmbéli partneréhez fűzik gyengéd érzelmek!

Nemrég félreérthetetlen helyzetben látták őt Dev Patel-el egy izraeli bárban...

A csinos fiatal sztárról ugyanakkor februárban csúnya pletyka is keringett.

Eszerint a Hollywood-ban befutott Freida már férjnél van, titokban ment hozzá korábban indiai kedveséhez, 2007 decemberében, de miután beindult karrierje, egyszerűen odébbállt és "elfelejtette" a párját...

Freida Pinto szóvivője nem erősítette meg az információt, nem kommentálta a dolgot, csak annyit mondott, hogy aki ilyesmit állít, az mutasson is fel bizonyítékot.

Egy biztos: nem csoda, hogy a gyönyörű színésznő minden férfinak elcsavarja a fejét...

A Maxim magazin csokorra valót gyűjtött össze a szemrevaló indiai sztár izgalmas fehérneműs képeiből! Íme...

Freida Pinto, mint új Bond-lány?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.