Freida Pinto Daniel Craig-et öleli?

Lehengerlően szexi: a Gettómilliomos sztárja lesz a Bond-lány!

Daniel Craig örülhet - a gyönyörű Freida Pinto lesz a partnere a Bond-filmek legújabb epizódjában! A Gettómilliomossal befutott indiai színésznő még fokozottabb érdeklődésre számíthat...

Nézze meg Freida Pinto szexi fehérneműs fotóit! képgaléria

2010.03.25 10:30ma.hu

Freida Pinto lesz az új Bond-lány - tudta meg a Daily Mirror című lap. A szemrevaló indiai sztár egy évvel ezelőtt, a Gettómilliomos című, Oscar-nyertes film főhőse volt az ugyancsak indiai Dev Patel-el együtt.

Dev és Freida az életben is egy párt alkotnak

A legújabb James Bond-történetet Sam Mendes, Kate Winslet éppen válófélben levő férje rendezi.

Freida mellett állítólag a Narancsvidékben és a Doktor House-ban is feltűnt, gyönyörű Olivia Wilde szintén szerepel majd a filmben.

A 007-es ügynök története ezúttal Afganisztánban játszódik majd. Pinto a Daily Mirror értesülései szerint átszámítva csaknem 900 millió forintot kap majd a filmben eljátszott szerepéért...

A forgatások már nyáron elkezdődnének a tervek szerint, Angliában és Afganisztánban.

Lehet azonban, hogy a munkálatok tolódnak, mivel Daniel Craig az elkövetkező hónapokban még a Cowboys and Aliens című filmet forgatja Jon Favreau-val.

Újabb főszerepben Freida Pinto!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.