Dev és Freida vállalta egymást

Képek: Végre - vállalta érzéseit a Gettómilliomos félénk szerelmespárja!

Régóta pletykák keringtek róla, hogy Dev Patel és Freida Pinto nemcsak a filmvásznon alkotnak egy párt. A két fiatal végre a nyilvánosság előtt is vállalta szerelmét...

Csupa mosoly pár: Dev Patel és Freida Pinto együtt mutatkoztak! képgaléria

2009.08.04 13:15ma.hu

Rendszerint hallgattak, ha a románcukra terelődött a szó - Pedig már hónapokkal korábban együtt lehetett látni Dev Patel-t és Freida Pinto-t, a Gettómilliomos párosát.

A filmben gyermekkorukban árván maradt, majd rengeteg megpróbáltatás után végül egymásra találó indiai szerelmeseket alakítanak.  Ám nagyon úgy tűnik, hogy a 19 éves Dev és a 24 esztendős Freida az életben sem tudtak érzelmeiknek parancsolni...

Dev és Freida Jamal-ként és Latikaként a filmben

A két színész a Londoni Sumerset House-ban mutatkozott együtt a hétvégén, a Film4 Summer Screen rendezvényen, külsőre is teljes összhangban.

A Gettómilliomos sztárjai a forgatás alatt a valóságban is egymásba szerettek. A tényt azonban kezdetben tagadták.

Csupán jó barátoknak nevezték magukat. Dev Patel még azt is hozzátette, semmilyen románcról nincs szó, és neki nem is volt még komoly barátnője. Most a színészetre koncentrál.

Csakhogy a kollégáik már kezdettől fogva érzékelték a dolgokat. Anil Kapoor úgy fogalmazott: "Amikor találkoztam velük, éreztem, hogy valami történik. Megvolt köztük az a vibrálás."

Egymásba szeretett a két főhős...

Később a találgatásokra Dev és Freida már komoly okot is adott, amikor együtt látták őket vásárolgatni Valentin-napon, mégpedig egy gyűrűket árusító boltban.

Korábban azonban megszólalt az ügyben a Freida Pinto "otthonhagyott vőlegényeként" emlegetett Rohan Antao is, ami okozhatott némi zavart a fiatalok kapcsolatában.

Az elhagyott kedves kijelentette, ő nem tudja, volt-e Freida és Dev között szexuális kapcsolat, de ha szemtől-szembe találkozik Patel-el, lesz mondanivalója. Most, akármerre jár, őt látja plakátokon, falakon. Kétségbe van esve - tette hozzá.

Freida azonban, aki a színészi karrier előtt olyan lapoknak állt modellt, mint a Vogue, a Maxim vagy a Cosmo, szemmel láthatóan elindult a világhír felé - akárcsak a film- és életbeli partnere, Dev Patel.

A múltjában történt dolgokat csak maga Freida tisztázhatja és zárhatja le.

Elköltözhetett a nyomornegyedből a Gettómilliomos sztárja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.